DentoArt Galati se remarcă ca o clinică stomatologică de prestigiu în Galați, oferind servicii stomatologice complete și specializate, cu o atenție deosebită acordată implantologiei dentare. Cu o echipă de specialiști bine pregătiți și parteneriate solide cu producători de renume din industrie, DentoArt Galati se angajează să furnizeze tratamente stomatologice de cea mai înaltă calitate.

Implantologie de Top

Implantologia dentară este o soluție modernă și eficientă pentru înlocuirea dinților lipsă sau deteriorați. La DentoArt Galati, pacienții au acces la o gamă variată de tipuri de implanturi, inclusiv Implant INNO, Implant Megagen, Implant Dentium, Implant Straumann și Implant Nobel Care. Această diversitate permite personalizarea tratamentului pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor individuale ale pacienților.

Planificare Riguroasă a Tratamentului

Clinica DentoArt Galati pune un accent deosebit pe stabilirea unui plan de tratament solid înainte de a începe orice procedură de implantologie. Procesul implică mai mulți pași:

  1. Consultatie: La prima consultație, pacienții discută cu echipa medicală pentru a stabili obiectivele lor și pentru a înțelege mai bine procedura de implant.
  2. Investigatii complementare: Se efectuează investigații suplimentare, cum ar fi radiografii digitale panoramice și tomografii computerizate, pentru a evalua sănătatea orală a pacientului.
  3. Plan de tratament: Pe baza anamnezei, examinării clinice, investigațiilor radiologice și stării actuale a danturii, se elaborează un plan de tratament personalizat. Acest plan poate include extracții dentare, inserarea implanturilor, adiții osoase sau sinuse lift, dacă este necesar.
  4. Vindecare și osteointegrare: După inserarea implanturilor, acestea se integrează în os în decurs de 3-6 luni.
  5. Etapa protetică: La finalizarea procesului de osteointegrare, se fixează definitiv lucrările dentare pe implanturi.
  6. Vizite de control: După tratament, pacienții continuă să primească îngrijire și monitorizare la DentoArt Galati.

Colaborări cu Branduri de Încredere

Clinica DentoArt Galati se mândrește cu parteneriate solide cu branduri de renume precum Straumann, Dentium USA, Cowellmedi, MEGAGEN și Nobel Biocare. Aceste colaborări asigură că pacienții beneficiază de materiale și tehnologie de cea mai înaltă calitate în timpul procedurilor lor.

Programare Simplificată

Pentru a face programări la DentoArt Galati, pacienții pot completa un formular de solicitare online și, dacă este cazul, atașa o radiografie recentă. Ei vor fi ulterior contactați în termen de 24 de ore pentru a programa o consultație.

Cu o echipă de specialiști și o atenție deosebită acordată calității tratamentelor, DentoArt Galati se remarcă ca o clinică stomatologică de top în Galați, oferind soluții dentare personalizate și durabile pentru toți pacienții săi. Pentru oricine caută îngrijire stomatologică de încredere, această clinică este o alegere excelentă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *