Fondată în anul 2004 la Civitanova Marche, Cargo Service Italia a devenit un jucător de seamă în industria serviciilor de expediții internaționale, concentrându-se în special pe transportul de colete în Europa de Est. Cu o dezvoltare rapidă începând cu 2006, compania și-a extins operațiunile și a consolidat serviciile de Import-Export, cu accent pe legăturile dintre Italia și România.

Infrastructura și Parc Auto

O parte esențială a succesului Cargo Service Italia este infrastructura sa solidă. Sediul central situat pe Soseaua Clinceni nr 3 în Bragadiru, Ilfov, oferă un punct strategic pentru coordonarea operațiunilor. Cu extinderea continuă a operațiunilor, compania și-a deschis filiale și și-a mărit parcul auto.

Parcul auto, compus din dubițe și camionete carosate, reprezintă un element cheie în asigurarea unei livrări eficiente și sigure a mărfurilor. Cu plecări regulate între Italia și România de două ori pe săptămână (marți și vineri), Cargo Service Italia oferă servicii de transport fiabile și rapide.

Operațiuni Eficiente și Preluare Zilnică

Un alt punct forte al Cargo Service Italia este sistemul său de operare eficient. Implementarea noilor sisteme informatice și informationale a creat un raport de încredere cu clienții, reducând la minim timpii de preluare și livrare a mărfurilor. Preluarea mărfurilor se efectuează zilnic, cu anunțare prealabilă, oferind clienților siguranța că expedierea lor este gestionată cu atenție și promptitudine.

Flexibilitate în Ridicări și Destinații

Cargo Service Italia oferă flexibilitate clienților săi, cu ridicări planificate în principal pentru București, Oradea și Montecosaro în zilele de luni și joi. Pentru alte zone, compania asigură ridicări în funcție de cerere, asigurându-se că nu există nicio barieră în calea serviciilor lor de transport.

Camioane Complete și Personal Specializat

Pentru clienții care necesită transportul unor volume mai mari de mărfuri, Cargo Service Italia oferă plecări cu camioane complete, cu o comandă de la furnizor având un preaviz de 3-4 zile. Această flexibilitate în programare permite clienților să își gestioneze lanțul de aprovizionare în mod eficient.

Personalul specializat în sectorul merceologic asigură că preluarea și livrarea mărfurilor se fac în câteva ore de la sosirea la depozitele lor, cunoscând importanța gestionării eficiente a mărfurilor pentru clienții lor.

Comunicare și Control Permanent

Cargo Service Italia pune un accent deosebit pe comunicare și transparență. Clienții pot fi siguri că sunt mereu la curent cu stadiul expedierilor lor, având acces la informații zilnice despre buna desfășurare a operațiunilor și controlul permanent al situației mărfurilor lor.

Date de Contact și Informații Utile

Pentru cei interesați să beneficieze de serviciile Cargo Service Italia, aceștia pot lua legătura folosind următoarele informații de contact:

Concluzie

Cargo Service Italia oferă o soluție completă pentru transportul de colete între Italia și Europa de Est. Cu o infrastructură solidă, personal specializat și un angajament ferm față de eficiență și comunicare transparentă, compania se situează în fruntea furnizorilor de servicii de expediții internaționale. Pentru oricine caută o soluție de transport fiabilă și profesionistă, Cargo Service Italia se distinge prin serviciile sale de calitate și angajamentul său față de satisfacția clienților.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *