Bucureștiul, pulsând în ritmul său vibrant și modern, găzduiește o bijuterie imobiliară în sectorul de sud-est, mai exact în cartierul Theodor Pallady. Titan4Residence, un proiect dezvoltat direct de firma sa, redefinește standardele locuirii urbane. Cu trei ansambluri rezidențiale deja finalizate și un nou proiect peisajistic, Titan 4 Residence III, acest complex promite să ofere o experiență de locuire într-o oază urbană care îmbină rafinamentul contemporan cu facilitățile ultramoderne.

Ansambluri Rezidențiale Finalizate: Rafinament și Inovație

Cele trei ansambluri rezidențiale finalizate, situate pe străzile Gura Putnei nr. 32, 34-44, Gura Calitei nr. 82-88 și Gura Calitei nr. 158, sunt emblematice pentru angajamentul Titan4Residence față de calitate și inovație. Cu un total de 540 de unități locative, acest proiect oferă o diversitate de opțiuni, de la garsoniere și apartamente tip studio la apartamente cu 2 și 3 camere, inclusiv unități cu grădină pentru cei ce caută o atmosferă mai intimă.

Fiecare detaliu este atent conceput pentru a oferi rezidenților o experiență de locuire superioară. Cu un design semnat de echipa ADA CONCEPT DESIGN și coordonarea experimentată a arhitectului principal Alexandru Daniel Anghel, Titan4Residence se remarcă prin atenția acordată detaliilor și integrarea unui concept modern. De la structura solidă, realizată în sistem tip cadre de beton armat, până la tamplaria PVC de înaltă calitate, calitatea construcției este evidențiată în fiecare aspect.

Variație și Oportunități de Achiziție

Un aspect distinctiv al Titan4Residence este diversitatea sa. Cele 540 de unități locative oferă o gamă variată de opțiuni, reflectând adaptabilitatea proiectului la nevoile variate ale clienților. De la garsoniere și apartamente tip studio până la apartamente spațioase cu 2 și 3 camere, inclusiv unități cu grădină privată, Titan4Residence se adresează unei varietăți de preferințe.

Calitatea construcției este reflectată în atenția acordată fiecarui detaliu. Fundația solidă, peretii exteriori termoizolati cu polistiren expandat EPS80, tamplaria PVC de la Veka cu izolatie interioara și usile metalice de la Mega Doors sunt doar câteva exemple care atestă standardele înalte ale proiectului.

Titan 4 Residence III: Evoluție și Inovație Continuă

După succesul proiectelor anterioare, Titan4Residence se extinde cu lansarea Titan 4 Residence III. Situat pe strada Gura Calitei nr. 158, Sector 3, București, acest nou ansamblu rezidențial continuă să ofere rafinament și confort. Cu patru clădiri și 208 de locuințe, inclusiv apartamente tip studio, apartamente cu 2 și 3 camere și apartamente cu grădină privată, Titan 4 Residence III promite o nouă perspectivă asupra locuirii urbane.

Fiecare apartament din Titan 4 Residence III este echipat cu interfon pentru o securitate sporită și un confort maxim. Tamplaria de culoare gri la exterior și alb la interior adaugă un plus de exclusivitate. Cu o arhitectură remarcabilă, proiectată de echipa ADA CONCEPT DESIGN și coordonată de arhitectul principal Alexandru Daniel Anghel, ansamblul oferă o experiență inedită în ceea ce privește noua ta locuință.

Facilități Premium și Atmosferă Urbană Modernă

Facilitățile proiectului completează perfect atmosfera urbană modernă. Fiecare ansamblu dispune de locuri de parcare atât în exterior (cu prețuri începând de la 4700€ + TVA), cât și în demisol (cu prețuri începând de la 5800€ + TVA), asigurând acces facil și confort rezidenților. Cu accent pe calitatea construcției, Titan4Residence oferă o gamă variată de opțiuni de achiziție, cu prețuri pornind de la 58.000€ pentru garsoniere și apartamente tip studio, 68.900€ pentru cele cu 2 camere și 111.400€ pentru cele cu 3 camere.

Fiecare locuință dispune de ferestre mari pentru a maximiza luminozitatea naturală, iar ansamblurile includ locuri de joacă pentru copii, spații verzi, zone de relaxare și un ascensor rapid și silențios în fiecare clădire.

Localizare Strategică și Conectivitate Urbană

Localizarea strategică adaugă o valoare incontestabilă proiectului. Cu acces rapid la centre comerciale precum MegaImage, Kaufland, Lidl, Metro Cash&Carry, Auchan Hypermarket, Jumbo, Jysk, Ikea, Dedeman și Decathlon Pallady, precum și la școli, restaurante și mijloace de transport în comun, Titan4Residence devine o alegere practică și comodă pentru cei ce doresc să trăiască într-un mediu urban bine conectat.

Accesul către centrul orașului este facil și rapid, atât pentru cei ce folosesc autoturismul, cât și pentru cei ce preferă mijloacele de transport în comun. Ansamblul oferă noilor proprietari acces ușor și rapid la Bdul. Theodor Pallady, Str. Bratarii și Bdul. 1 Decembrie 1918, unde se află stații de metrou. Cea mai apropiată este Stația Nicolae Teclu (8-10 min. de mers pe jos), iar ca alternative există și celelalte mijloace de transport în comun care fac legătura cu toate zonele de interes ale capitalei: RATB 23; 27; 40; N111 și altele.

Cum Să Iei Legătura și Să Explorezi Opțiunile de Achiziție

Pentru informații suplimentare și pentru a explora opțiunile de achiziție, biroul de vânzări al Titan4Residence este localizat pe Drumul Gura Calitei nr. 158, Corp 1, parter, ap.4. Persoanele interesate pot lua legătura cu echipa de vânzări la numerele de telefon +40 775 355 245 și +40 773 936 561 sau pot trimite un email la adresa vanzari@titan4residence.ro.

Concluzie: Alegerea Inspirată pentru un Stil de Viață Urban Superior

Titan4Residence nu oferă doar locuințe de calitate superioară; aduce în același timp un stil de viață urban modern și facilități premium. Cu atenție la detalii, design contemporan și servicii de înaltă calitate, acest proiect redefinesțe modul în care privim conceptul de locuire și reprezintă alegerea perfectă pentru cei ce caută un apartament direct de la dezvoltator în zona Theodor Pallady. Indiferent de alegerea între ansamblurile finalizate sau noul proiect Titan 4 Residence III, veți investi într-un stil de viață echilibrat între confortul modern și conectivitatea urbană. Theodor Pallady devine astfel destinația ideală pentru cei ce doresc să trăiască într-un mediu urban cu adevărat deosebit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *