Ești în căutarea unei locuințe excepționale într-una dintre cele mai promițătoare zone din București? Atunci Titan4Residence este răspunsul pentru tine. Situat în inima cartierului Theodor Pallady, acest complex imobiliar stabilește noi standarde de eleganță și confort modern. Iată de ce ar trebui să iei în considerare achiziționarea unui apartament nou-finalizat la Titan4Residence:

Ansamblurile finalizate

Cu un istoric de succes, Titan4Residence se mândrește cu trei ansambluri finalizate care au atras un număr semnificativ de cumpărători:

  • Strada Gura Putnei nr. 32, 34-44: Aici, 176 de proprietăți au fost deja vândute, confirmând popularitatea proiectului.
  • Strada Gura Calitei nr. 82-88: Un număr impresionant de 225 de proprietăți au fost vândute.
  • Strada Gura Calitei nr. 158: În acest complex, încă mai sunt disponibile 151 de proprietăț si alte 57 au fost deja achiziționate, subliniind atractivitatea în creștere a acestei locații.

Parcări disponibile

La Titan4Residence înțelegem că fiecare client are nevoi specifice de parcare. Prin urmare, oferim mai multe opțiuni de parcare pentru a răspunde cerințelor și preferințelor individuale:

  • Parcare exterioară: Prețurile încep de la 4700€ + TVA.
  • Parcare la demisol: Prețurile încep de la 5800€ + TVA.

Varietate de opțiuni de achiziție

La Titan4Residence, ai o gamă variată de opțiuni de achiziție. De la garsoniere și apartamente tip studio, ideale pentru cei care doresc un spațiu compact și funcțional, până la apartamente cu 2 sau 3 camere, potrivite pentru familiile mai mari sau cei care doresc mai mult spațiu. Mai mult, dacă îți dorești un apartament cu grădină, această opțiune este disponibilă pentru a-ți oferi un colț verde de relaxare.

Locație de top în Theodor Pallady

Titan4Residence este situat în sud-estul Bucureștiului, oferind acces rapid la numeroase facilități. Cu magazine importante precum MegaImage, Kaufland, Lidl, Metro Cash&Carry, Auchan Hypermarket și multe altele în apropiere, vei beneficia de tot confortul la îndemână. De asemenea, vei fi la o scurtă plimbare de restaurante, pizzerii, cafenele și parcuri, asigurând astfel o experiență de viață completă.

Eleganță și confort în fiecare detaliu

Apartamentele de la Titan4Residence sunt gândite pentru a-ți oferi confortul suprem. Cu suprafețe mari vitrate ce asigură o bună luminozitate, fiecare locuință este un spațiu deschis și primitor. Tâmplaria PVC de calitate cu izolare termică și fonică superioară menține un mediu liniștit și confortabil. Fiecare apartament beneficiază de o terasă pentru momentele de relaxare și contemplare.

Calitate în construcție și design

Titan4Residence pune un accent deosebit pe calitatea construcției. Fundația solidă din beton armat, zidăria din cărămidă termoizolantă și sistemul termoizolat cu polistiren expandat asigură eficiență energetică și confort termic. Tâmplaria PVC de înaltă calitate și ușile solide contribuie la siguranță și izolare fonică. Instalațiile termice individuale și încălzirea în pardoseală creează un mediu plăcut în fiecare sezon.

Facilități complete

Complexul oferă o gamă completă de facilități, inclusiv un loc de joacă pentru copii, loc de parcare disponibil pentru fiecare apartament, spațiu verde și zone de relaxare. Fiecare clădire este echipată cu un ascensor modern și silențios pentru a-ți ușura accesul la locuință.

Încredere și profesionalism

Proiectul Titan4Residence este realizat de echipa ADA CONCEPT DESIGN și coordonat de arhitectul principal Alexandru Daniel Anghel, garantând un standard înalt de calitate și design.

Contactează-ne pentru mai multe informații!

Dacă îți dorești să afli mai multe despre apartamentele noastre noi-finalizate în Theodor Pallady sau ai întrebări, nu ezita să ne contactezi. Suntem aici pentru a răspunde la întrebările tale și pentru a-ți arăta cum poți deveni parte din această comunitate exclusivă.

Birou de Vânzări Titan4Residence:

  • Adresă: Drumul Gura Calitei nr. 158, Corp 1, parter, ap. 4, interfon 04.
  • Telefon: +40 775 355 245 / +40 773 936 561.
  • Email: vanzari@titan4residence.ro.

Acum este momentul să-ți transformi visul în realitate și să te bucuri de un stil de viață modern, elegant și confortabil în inima Bucureștiului.

Alege Titan4Residence pentru a porni un nou capitol în viața ta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *