Pentru cei care caută un stil de viață rafinat și confortabil în Theodor Pallady, Titan4Residence este alegerea perfectă. Acest complex rezidențial se remarcă prin designul său sofisticat și prin facilitățile sale de primă clasă, oferind o oportunitate unică de a deveni proprietarul unui apartament de vis.

Design Elegant și Funcțional

Proiectarea Titan4Residence a fost încredințată echipei ADA Concept Design, sub îndrumarea arhitectului principal, Alexandru Daniel Anghel. Complexul impresionează prin eleganța sa și atenția la detalii. Apartamentele au fost concepute pentru a oferi confort și spațiu generos, beneficiind de ferestre mari care aduc lumină naturală în fiecare colț al locuinței.

Facilități de Primă Clasă

Locatarii Titan4Residence se bucură de o gamă completă de facilități, inclusiv:

Locație Excepțională

Un alt punct forte al Titan4Residence este locația sa ideală. Complexul se află în apropierea unor magazine de renume, precum MegaImage, Kaufland, Lidl, Metro Cash&Carry, Auchan Hypermarket, Jumbo, Jysk, Ikea, Dedeman și Decathlon Pallady. Cu o varietate de restaurante, cafenele și unități școlare în vecinătate, veți avea tot ce aveți nevoie pentru un stil de viață comod și plin de facilități.

Acces Rapid la Transport

Cu metroul stația Nicolae Teclu și liniile de autobuz RATB (23, 27, 40, N111) la dispoziție, accesul la alte zone ale orașului este ușor și convenabil.

Opțiuni de Cumpărare Variate

Titan4Residence oferă o gamă variată de opțiuni de cumpărare pentru a vă potrivi nevoilor și bugetului:

  1. Garsoniere și Apartamente tip studio – disponibile începând de la 58.000€.
  2. Apartamente cu 2 camere – prețuri de pornire de la 68.900€.
  3. Apartamente cu 3 camere – prețuri de pornire de la 111.400€.

Contactați-ne

Pentru a afla mai multe detalii despre Titan4Residence și pentru a programa o vizită pentru a explora aceste apartamente moderne, nu ezitați să ne contactați:

Cu Titan4Residence, veți descoperi nu doar o locuință, ci un stil de viață modern și confortabil, într-o zonă cu mare potențial în București. Nu ratați oportunitatea de a deveni proprietarul unui apartament deosebit în Titan4Residence!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *