Introducere

Imaginează-ți locuința ideală într-o zonă liniștită și promițătoare din București, unde calitatea vieții se întâlnește cu designul modern și facilitățile de ultimă generație. Acest vis devine realitate la Titan4Residence, un proiect imobiliar spectaculos din zona sud-estică a Bucureștiului, Theodor Pallady. Cu ansambluri finalizate și apartamente disponibile direct de la dezvoltator, Titan4Residence oferă oportunități remarcabile pentru cei care caută să-și achiziționeze locuința perfectă într-un mediu prietenos și bine echipat.

O privire asupra Titan4Residence:

Ansamblurile finalizate:

  1. Strada Gura Putnei nr. 32, 34-44 – Cu 176 de imobile vândute, acest ansamblu a dovedit că este alegerea preferată a multor cumpărători.
  2. Strada Gura Calitei nr. 82-88 – Cu 225 de imobile vândute, acest ansamblu oferă o gamă largă de apartamente cu două și trei camere, adaptate nevoilor dvs.
  3. Strada Gura Calitei nr. 158 – Un număr de 139 apartamente sunt disponibile din totalul de 208, oferindu-vă posibilitatea de a alege locuința perfectă pentru familia dvs.

Diverse opțiuni de achiziție:

Facilități de excepție:

Calitatea construcției:

Localizare de top: Titan4Residence este la o distanță foarte mică de numeroase magazine și centre comerciale, cum ar fi MegaImage, Kaufland, Lidl, Metro Cash&Carry, Auchan Hypermarket, Jumbo, Jysk, Ikea, Dedeman și Decathlon Pallady, Leroy Merlin, restaurante, pizzerii și cafenele.

Educație și transport: Rezidenții se bucură de acces facil la școli, grădinițe și licee de înaltă calitate. Transportul este comod, cu stația de metrou Nicolae Teclu și autobuze RATB la dispoziție.

Date de contact:

Alegerea inteligentă pentru locuința ta: Titan4Residence este o oportunitate unică de a deveni proprietarul unei locuințe de calitate într-o zonă în dezvoltare, cu facilități excelente și opțiuni de achiziție variate. Alege Titan4Residence și bucură-te de confortul și luxul unei locuințe noi, finalizate sau direct de la dezvoltator, în Theodor Pallady. O viață mai bună începe aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *