În mediul competitiv al industriei echipamentelor profesionale din România, Supplier AKT S.R.L. a reușit să se distingă prin calitatea serviciilor și produselor sale certificate ISO 9001 și ISO 14001. Această companie cu capital românesc a devenit un jucător important pe piața românească și internațională datorită experienței sale de peste 10 ani în domeniu.

Gama Variată de Echipamente

Supplier AKT S.R.L. oferă o gamă largă de echipamente pentru diferite industrii, cum ar fi:

  1. Echipamente Spălătorii Textile: Dacă operați o spălătorie industrială sau hotel, această companie vă poate oferi soluții complete pentru spălătorii textile. De la mașini de spălat rufe industriale la uscătoare și prese de călcat, toate echipamentele dispun de cele mai înalte standarde de calitate.
  2. Echipamente Bucătării Profesionale: Pentru restaurante, bucătării industriale și alte unități de alimentație, Supplier AKT S.R.L. oferă o gamă completă de echipamente de bucătărie profesionale, inclusiv cuptoare, plite, frigidere și echipamente de preparare a alimentelor.
  3. Echipamente Profesionale de Curățenie: Pentru întreținerea și curățarea spațiilor comerciale, servicii de curățenie sau instituții publice, această companie pune la dispoziție aspiratoare industriale, mașini de spălat podele, mopuri cu abur și multe altele.

Certificare ISO 9001 și ISO 14001

Un aspect important al ofertei Supplier AKT S.R.L. este calitatea echipamentelor sale, confirmată prin obținerea certificărilor ISO 9001 și ISO 14001. Aceste certificări demonstrează angajamentul companiei față de calitatea produselor sale și responsabilitatea față de mediu.

Date de Contact:

Supplier AKT S.R.L. se remarcă prin dedicarea sa pentru a oferi soluții profesionale în industria echipamentelor, ajutând clienții să își optimizeze operațiunile și să ofere servicii de cea mai înaltă calitate. Dacă sunteți în căutarea de echipamente de încredere pentru afacerea dumneavoastră sau instituția dumneavoastră, cu certificări ISO care confirmă angajamentul pentru calitate, Supplier AKT S.R.L. este o alegere demnă de luat în considerare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *