Înființată în 1991, compania Genway s-a impus pe piața instalatiilor electrice din România, oferind soluții inovatoare pentru sisteme de securitate, interfonie, sisteme fotovoltaice și multe altele. Cu multiple puncte de lucru în Râmnicu Vâlcea, București și Brăila, Genway a devenit un nume de încredere în domeniu.

Diversitatea Serviciilor Genway

Genway oferă o gamă largă de servicii și produse pentru a satisface nevoile variate ale clienților lor. Iată câteva dintre serviciile de top oferite de Genway:

  1. Sisteme Fotovoltaice: Într-o epocă în care eficiența energetică și utilizarea surselor de energie regenerabilă sunt din ce în ce mai importante, Genway vă poate ajuta să instalați sisteme fotovoltaice eficiente energetic pentru locuința sau afacerea dvs.
  2. Interfoane Audio și Video: Pentru securitatea casei sau clădirii dvs., Genway oferă soluții de interfonie audio și video de înaltă calitate, care vă permit să comunicați și să vizualizați vizitatorii înainte de a deschide ușa.
  3. Sisteme de Supraveghere Video: Cu sistemele de supraveghere video de la Genway, puteți monitoriza în timp real și înregistra activitățile din jurul casei sau afacerii dvs., contribuind astfel la siguranța dumneavoastră.
  4. Încuietori și Accesorii: Genway oferă soluții de securitate suplimentare prin intermediul încuietorilor și accesoriilor de calitate, pentru a vă proteja proprietatea.
  5. Sisteme de Iluminat: Iluminatul este un aspect important al oricărei locuințe sau clădiri comerciale. Genway oferă sisteme de iluminat inovatoare, care pot îmbunătăți aspectul și eficiența energetică a spațiului dvs.
  6. Automatizări pentru Porți: Pentru un plus de confort și securitate, Genway oferă sisteme de automatizare pentru porți, care vă permit să controlați accesul în proprietatea dvs. cu ușurință.

Locațiile Genway și Programul de Lucru

Genway are puncte de lucru în mai multe locații din România, inclusiv Râmnicu Vâlcea, București și Brăila. Cu toate acestea, programul de lucru al Genway pentru locația din București este deosebit de relevant pentru mulți clienți. Adresa și programul de lucru pentru locația din București sunt următoarele:

Pentru proiecte, contracte și comenzi speciale, puteți contacta Genway la numărul de telefon: 0724/27.38.62.

Încheiere

Cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul instalațiilor electrice, Genway s-a impus ca un lider în furnizarea de soluții inovatoare pentru siguranță și eficiență energetică. Fie că sunteți interesat de sisteme fotovoltaice, interfoane, sisteme de supraveghere sau iluminat, Genway oferă servicii și produse de încredere pentru a satisface nevoile dvs. Dacă sunteți în căutarea unor soluții electrice de top, Genway este alegerea potrivită pentru dumneavoastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *