Atunci când vine vorba de organizarea unui serviciu funerar, este esențial să aveți la dispoziție un partener de încredere pentru a vă ghida în această perioadă dificilă. Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul serviciilor funerare, Casa Funerara Blaj din București vă oferă servicii complete și compasiune de neegalat pentru a vă ajuta să vă amintiți cu drag de cei dragi plecați.

Gama Extinsă de Servicii Funerare

Casa Funerara Blaj oferă o gamă completă de servicii pentru a vă ajuta să gestionați fiecare aspect al înmormântării sau incinerării cu ușurință. Iată o privire mai atentă la serviciile pe care le furnizează:

  1. Consultanță Funerară Profesională: Echipa lor experimentată vă va ghida și vă va oferi sfaturi pentru a face față tuturor aspectelor administrative și logistice.
  2. Constatare de Deces: Asigurându-se că totul este legal și în regulă, Casa Funerara Blaj vă poate ajuta cu documentele necesare în cazul unui deces.
  3. Îmbălsamare și Toaletare a Decedatului: Servicii profesionale pentru a pregăti persoana decedată pentru ceremonie, asigurându-se că totul arată impecabil.
  4. Transport Funerar: Această firmă vă poate ajuta cu transportul decedatului de la locul de deces la locul de înmormântare sau incinerare.
  5. Acte Necesare Înhumării/Incinerării: Casa Funerara Blaj vă poate ghida și ajuta să obțineți toate documentele necesare pentru a respecta reglementările locale.
  6. Sicrie și Cruci: O selecție largă de sicrie și cruci pentru a alege, cu opțiuni personalizate pentru a se potrivi preferințelor și bugetului dumneavoastră.
  7. Consiliere pentru Obținerea unui Loc de Veci: Ei vă pot ajuta să găsiți și să obțineți un loc de veci adecvat.
  8. Manipulat și Organizare Parastas/Pomană: Echipa lor se asigură că evenimentele post-funerare sunt organizate într-un mod respectuos.
  9. Servicii Complete: Casa Funerara Blaj se ocupă de toate aspectele înmormântării sau incinerării, astfel încât familia să se poată concentra pe comemorare.
  10. Ajutor pentru Dosarul de Înmormântare: Asistență cu documentele pentru obținerea ajutorului de înmormântare.

Disponibili 24/7

Un aspect esențial al serviciilor oferite de Casa Funerara Blaj este disponibilitatea lor non-stop. Aceștia sunt la dispoziția dumneavoastră 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, pentru a vă oferi asistență în momentul în care aveți cea mai mare nevoie de ea.

Cum să-i Contactați

Pentru a beneficia de serviciile profesionale ale Casei Funerare Blaj, puteți să-i contactați la următoarele numere de telefon: 0764 690 865 și 0766 207 837 sau să trimiteți un e-mail la adresa casafunerarablaj@gmail.com. Mai multe detalii le puteți găsi pe site-ul lor web, https://www.casafunerarablaj.ro/.

În momentele dificile, Casa Funerara Blaj este aici pentru a vă ajuta și a vă oferi servicii funerare complete și compasiune în toate aspectele legate de înmormântare sau incinerare. Cu experiență și profesionalism, vă vor ghida printr-un proces dificil, ajutându-vă să vă amintiți cu drag de cei plecați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *