Fiecare familie se confruntă, într-un moment sau altul, cu durerea pierderii unei persoane dragi. În acele clipe dificile, Casa Funerară Blaj se angajează să ofere servicii funerare complete, cu o experiență de peste 10 ani în domeniu. Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți prin aceste momente dificile și să vă onorați persoana iubită într-un mod respectuos și de calitate.

Deservire Profesională și Experiență Solidă

Cu o experiență de peste un deceniu în domeniul serviciilor funerare, Casa Funerară Blaj s-a dedicat continuu perfecționării serviciilor sale. Suntem mândri să fim recunoscuți pentru calitatea produselor noastre și seriozitatea serviciilor oferite. Echipa noastră de profesioniști experimentați înțelege sensibilitatea acestor momente și vă stă la dispoziție 24/7, oferindu-vă sprijin și îndrumare în fiecare pas al procesului funerar.

Servicii Funerare Complete pentru a Răspunde Tuturor Nevoilor

Casa Funerară Blaj vă pune la dispoziție o gamă variată de pachete funerare, fiecare conceput pentru a satisface nevoile unice ale fiecărei familii. Indiferent de opțiunea aleasă, angajamentul nostru față de calitate și respect rămâne constant.

  1. Pachet MINIM: O soluție simplă și completă, care include sicriu complet echipat, constatare deces de la un medic specialist, acte de înmormântare, imbalsamare, toaletare defunct, transport funerar și multe altele.
  2. Pachet MEDIU: O opțiune mai extinsă, care adaugă la pachetul minim elemente precum prosoape, batiste, platouri coliva și mai mult, asigurându-vă că fiecare detaliu este gestionat cu atenție.
  3. Pachet RIDICARE SPITAL: Un serviciu dedicat ridicării defunctului de la spital, asigurând totodată toate documentele necesare și transportul corect.
  4. Pachet CREMATORIU: Pentru cei care aleg cremarea, oferim un pachet complet care include și programarea incinerării și taxele aferente.
  5. Pachet STANDARD și LUX: Pentru cei care doresc opțiuni mai elaborate, aceste pachete includ servicii complete, de la imbalsamare și toaletare la coroane de flori și elemente de lux.

De ce să ne alegeți pe noi?

Contactați-ne acum la adresa Calea Grivitei 95-97, Sector 1, București sau sunați-ne la 0764 690 865 / 0766 207 837. Ne puteți scrie și la casafunerarablaj@gmail.com.

În astfel de momente dificile, Casa Funerară Blaj este alături de dumneavoastră, oferindu-vă sprijinul necesar pentru a vă onora persoana dragă într-un mod respectuos și îngrijit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *