În epoca modernă, semineele electrice reprezintă alegerea preferată a multor persoane în căutarea unei surse de căldură și atmosfere plăcute în locuințele lor. Cu avantajele evidente pe care le oferă, cum ar fi lipsa fumului, eliminarea necesității de lemne sau combustibili tradiționali și eficiența lor, semineele electrice sunt o opțiune excelentă pentru cei care doresc să aducă confort și frumusețe în casa lor. Dacă sunteți în căutarea semineelor electrice de înaltă calitate în Suceava, firma SEMINEE UNICAT DEVIS este partenerul perfect pentru a vă îndeplini dorințele.

Despre SEMINEE UNICAT DEVIS

SEMINEE UNICAT DEVIS este o companie cu o vastă experiență în furnizarea și instalarea semineelor și sobelor de cea mai înaltă calitate. Cu o echipă de profesioniști bine pregătiți și autorizați de ASFOC (Autoritatea de Supraveghere a Funcționării Obiectivelor de Construcții), SEMINEE UNICAT DEVIS vă oferă servicii și produse de top pentru încălzirea și ambianța casei dumneavoastră.

Prețurile pentru unele produse includ

 1. Coturi și burlane:
  • Cot Burlan Reglabil 0-45GR 160mm – 120 lei
  • Cot Burlan Reglabil Universal MultiConect 4 Segmente 160mm – 225 lei
 2. Grile de aerisire:
  • Grila Semineu 11×17 – 55 lei
  • LUFT TD 9x80x60 Grilă Șemineu Pe Colț – 455 lei
 3. Materiale de montaj:
  • Adeziv Silicat – 69 lei
  • Plăci De Vermiculită Izolante – Grenaisol – Pentru Construcția Șemineului – 115 lei
  • Silicat de Calciu pentru construcția Șemineului – 119 lei
 4. Cosuri de fum: Prețurile pot varia în funcție de cerințe specifice. Se recomandă a cere o ofertă cu montaj inclus.
 5. Seminee cu lemne:
  • DEFRO – Focar Samota Cu Geam Drept PRIMA (Intra) XSM – 1 630 euro
  • Spartherm Premium A-U-70h – 49 167 lei
 6. Termoseminee:
  • Focar Tip Centrala DEFRO RIVA SM 19kW – 2 606 euro
  • Termoșemineu ALBERO 10 KW AQUASYSTEM – Ușă Tip Ghilotină ALAQS 54×39.G-D – 9 105 lei
 7. Sobe pe lemne:
  • Sobă Kawmet P9 – 8kW EKO – 2 254 lei
  • Sobă Fontă KAWMET Premium SPHINX S6 ECO – 13,9 KW – 9 799 lei

O Gama Variata de Seminee Electrice

Firma SEMINEE UNICAT DEVIS dispune de o gamă variată de seminee electrice, proiectate pentru a satisface cele mai exigente gusturi și necesități. Aveți la dispoziție o selecție impresionantă de stiluri, forme și dimensiuni, astfel încât să găsiți cu ușurință semineul electric care să se potrivească perfect designului casei dumneavoastră. Compania oferă modele elegante și moderne, dar și seminee cu design clasic sau rustic, asigurându-se că fiecare client găsește cu ușurință ceva care să îi reflecte personalitatea.

Producători de Încredere

SEMINEE UNICAT DEVIS lucrează în parteneriat cu producători de renume din industrie, cum ar fi Hitze, KaminINOX, Kawmet, Defro, Kawmet Premium și Spartherm, pentru a vă oferi cele mai bune produse disponibile pe piață. Acest lucru garantează calitatea și performanța fiecărui semineu electric oferit de companie.

Echipă de Profesioniști

Cu o echipă dedicată și bine pregătită, SEMINEE UNICAT DEVIS oferă servicii complete de montaj, asigurându-se că semineul ales este instalat corect și funcționează la capacitate maximă. Echipa acordă o atenție deosebită detaliilor pentru a se asigura că fiecare instalare se integrează perfect în designul general al casei dumneavoastră.

Garanție și Servicii Suplimentare

SEMINEE UNICAT DEVIS oferă opțiuni flexibile de garanție, cu variante de 2 ani, 5 ani și 10 ani, pentru a vă oferi liniștea și siguranța de care aveți nevoie. În plus, compania furnizează și servicii suplimentare, precum montaj de cosuri de fum, curățare cosuri de fum și carotări de beton profesionale, pentru a vă satisface toate necesitățile legate de încălzire.

Contact și Program de Lucru

Pentru a obține mai multe informații sau pentru a discuta cu experții de la SEMINEE UNICAT DEVIS, puteți să-i contactați la adresa de email semineeunicat@gmail.com sau la numărul de telefon 0755849149. Compania este disponibilă pentru a vă oferi asistența necesară de luni până vineri, între orele 08:00 – 17:00, pentru a vă ajuta să alegeți soluția perfectă pentru încălzirea și frumusețea casei dumneavoastră.

Concluzie

Dacă sunteți în căutarea unei soluții de încălzire modernă și eficientă pentru locuința dvs., SEMINEE UNICAT DEVIS este alegerea perfectă. Cu o gamă variată de seminee electrice, o echipă de profesioniști bine pregătiți și servicii complete, compania este gata să vă ofere tot ce aveți nevoie pentru a crea un mediu confortabil și cald, într-un mod modern și fără probleme. Contactați SEMINEE UNICAT DEVIS astăzi pentru a afla mai multe despre produsele și serviciile lor de excepție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *