În inima pitorească a Suceavei, SEMINEE UNICAT DEVIS strălucește ca o companie de încredere specializată în soluții de încălzire și ventilație, oferind o gamă variată de produse și servicii de cea mai înaltă calitate. Cu o vastă experiență și o echipă de specialiști, suntem mândri să vă prezentăm serviciul nostru de Cosar Autorizat, un punct de referință în domeniul ventilației și încălzirii.

Cosar Autorizat ASFOCH pentru Siguranță și Eficiență

Cu mândrie, deținem o autorizație ASFOCH, confirmând angajamentul nostru față de cele mai exigente standarde de siguranță și eficiență. Echipa noastră de cosari autorizați este aici pentru a vă oferi soluții complete pentru sistemele de ventilație și încălzire ale locuinței dumneavoastră.

Diverse Produse și Servicii

Vă punem la dispoziție o gamă variată de produse în diverse categorii:

  1. Accesorii: De la coturi și burlane la grile de aerisire și materiale de montaj, punem la dispoziție tot ceea ce aveți nevoie pentru instalarea și întreținerea sistemului de încălzire.
  2. Cosuri de Fum: Aveți la dispoziție o gamă variată de opțiuni, de la modele ceramice izolate la cele din inox, inclusiv variante colorate și elemente de racordare, pentru a satisface toate cerințele de ventilație ale locuinței dumneavoastră.
  3. Focare Seminee: Dacă doriți să adăugați căldură și eleganță locuinței dumneavoastră, oferim modele cu lemne și termoseminee.
  4. Sobe pe Lemne: Pentru iubitorii de sobe pe lemne, avem o gamă variată de opțiuni de la producători de top.

Produse Durabile și Garanții Flexibile

Pentru a vă asigura de calitate și durabilitate, furnizăm produse cu garanții flexibile, cu opțiuni de 2 ani, 5 ani și 10 ani.

Colaborări cu Parteneri de Încredere

Suntem mândri să colaborăm cu parteneri de încredere precum CARBEL, DEFRO HOME, Romotop, SnapLok și ASFOCH, pentru a vă oferi produse și servicii de cea mai bună calitate din industrie.

Servicii Profesionale

Echipa noastră oferă servicii profesionale de instalare a sobelor și semineelor, montarea cosurilor de fum și servicii de curățare a cosurilor de fum, toate efectuate de cosari autorizați ASFOCH. De asemenea, suntem specializați în carotări de beton profesionale pentru lucrări de construcții și instalații.

Experți în Proiectare 3D

Pentru a vă ajuta să vă vizualizați proiectul înainte de a începe lucrările de instalare, oferim servicii de proiectare 3D pentru seminee și sobe.

Deplasare la Domiciliu în Suceava și Împrejurimi

Echipa noastră este gata să vă ofere servicii la domiciliu nu doar în Suceava, ci și în județele învecinate.

Prețuri Atrăgătoare

Pentru a face serviciile și produsele noastre mai accesibile, oferim prețuri competitive. De exemplu, puteți achiziționa un Cot Burlan Reglabil 0-45GR 160mm la prețul de 120 lei și o Grila Semineu 11×17 la doar 55 lei.

Program Flexibil

Suntem disponibili pentru a vă servi în zilele lucrătoare, de luni până vineri, între orele 08:00 – 17:00. În weekend, ne odihnim pentru a fi în cea mai bună formă pentru clienții noștri.

Pentru mai multe detalii sau pentru a beneficia de serviciile noastre de cosar autorizat și produse de înaltă calitate, ne puteți contacta la adresa de email semineeunicat@gmail.com sau la numărul de telefon 0755849149.

Cu SEMINEE UNICAT DEVIS, locuința dumneavoastră va fi mereu călduroasă, confortabilă și în siguranță. Alegeți cu încredere experții noștri pentru toate nevoile dvs. de ventilație și încălzire în Suceava și în împrejurimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *