Când vine vorba de a învăța să conduci și de a obține permisul de conducere, alegerea școlii de șoferi potrivite este crucială. În orașul Constanța, școala de șoferi LPS a fost o prezență de încredere pentru șoferii în devenire de peste 14 ani. Cu o echipă de instructori auto profesioniști și o gamă variată de autoturisme noi, școala LPS se bucură de încredere și respect în comunitatea locală.

Adresă și Contact

Adresa școlii de șoferi LPS este Strada Mihail Jora nr. 9, Constanța. Această locație ușor accesibilă face convenabilă atât instruirea auto cât și accesul pentru cei interesați să afle mai multe despre serviciile lor. De asemenea, școala LPS oferă două numere de telefon pentru a vă ajuta să obțineți mai multe informații și să programați lecții. Puteți contacta școala la numerele de telefon 0723 622 590 sau 0726 315 333. De asemenea, puteți trimite întrebări sau solicitări prin intermediul adresei de e-mail office.lpstraining@gmail.com.

Experiență și Profesionalism

Școala de șoferi LPS din Constanța se mândrește cu o experiență de 14 ani în oferirea instruirii auto de cea mai înaltă calitate. Această experiență se traduce într-o abordare eficientă și adaptată, care ajută cursanții să învețe regulile de circulație și să devină șoferi responsabili și încrezători.

Instructorii auto ai școlii LPS sunt profesioniști bine pregătiți și cu experiență, care au ca prioritate siguranța și succesul cursanților lor. Ei vă vor ghida prin toate aspectele necesare pentru a obține permisul de conducere și vă vor ajuta să dezvoltați abilități sigure de conducere pe drumurile publice.

Flotă Variată de Autoturisme Noi

La școala de șoferi LPS, veți avea ocazia de a învăța să conduceți pe autoturisme noi și bine întreținute. Acest lucru vă va ajuta să vă simțiți confortabil și încrezători atunci când veți ieși pe șosea.

De la lecții pentru obținerea permisului de conducere la instruirea suplimentară, școala LPS oferă un mediu propice pentru a dezvolta abilități de conducere de înaltă calitate.

În concluzie, școala de șoferi LPS din Constanța reprezintă o alegere sigură pentru cei care doresc să învețe să conducă și să obțină permisul de conducere. Cu o istorie de 14 ani, instructori profesioniști și autoturisme noi, această școală este dedicată instruirii șoferilor responsabili și siguri. Pentru mai multe informații sau pentru a vă înscrie la cursuri, nu ezitați să contactați școala de șoferi LPS la numerele de telefon 0723 622 590 și 0726 315 333 sau prin e-mail la office.lpstraining@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *