Fie că sunteți un începător dorind să obțineți carnetul de conducere sau pur și simplu doriți să îmbunătățiți abilitățile de șoferie, Școala de Șoferi LPS din Constanța este alegerea ideală. Cu o experiență de 14 ani în domeniu, această școală de șoferi se remarcă prin profesionalism, o echipă de instructori dedicată și o pregătire completă pentru obținerea carnetului de conducere categoria B. Iată toate detaliile de care aveți nevoie pentru a lua o decizie informată.

Instruire Profesională:

Una dintre caracteristicile de bază ale Școlii de Șoferi LPS este echipa sa de instructori auto profesioniști. Acești instructori cu experiență vă vor ghida în fiecare pas al drumului către obținerea carnetului de conducere. Fiecare elev primește o pregătire individualizată și personalizată, adaptată nevoilor și ritmului său. Astfel, vă puteți simți încrezători în abilitățile dvs. de șofer și vă veți simți pregătiți pentru provocările de pe șosea.

Gama Variată de Autoturisme Noi:

În timpul instruirii, elevii au acces la o gamă largă de autoturisme noi, ceea ce permite experiența de învățare să fie mai realistă și mai confortabilă. Aveți posibilitatea de a vă familiariza cu diferite tipuri de mașini și de a vă adapta la diferite condiții de conducere. Acest lucru vă va face să vă simțiți mai încrezători și pregătiți pentru diverse situații pe șosea.

Tarife pentru Ore Suplimentare:

Școala de Șoferi LPS oferă și opțiuni pentru ore suplimentare de pregătire practică. În timpul săptămânii (Luni – Vineri), o ședință de 120 de minute costă 90 LEI, cu o pauză de 10 minute după fiecare 50 de minute efectuate. În weekend (Sâmbătă – Duminică), aceeași ședință costă 120 LEI, cu aceeași pauză de 10 minute după fiecare 50 de minute de instruire. Această flexibilitate vă permite să vă aranjați programul în funcție de disponibilitatea dvs.

Contact și Programare:

Pentru a obține mai multe informații sau pentru a vă programa pentru instruire, puteți lua legătura cu Școala de Șoferi LPS din Constanța. Adresa lor este Strada Mihail Jora nr. 9, Constanța. De asemenea, puteți să-i contactați la numerele de telefon 0723 622 590 și 0726 315 333 sau să trimiteți un email la adresa office.lpstraining@gmail.com. Puteți accesa și site-ul web al școlii pentru mai multe detalii la adresa https://cursurilps.ro/.

Cu 14 ani de experiență, o echipă de instructori auto profesioniști, o gamă variată de autoturisme și o pregătire personalizată, Școala de Șoferi LPS din Constanța se afirmă ca o alegere excelentă pentru cei care doresc să obțină carnetul de conducere categoria B. Cu tarife flexibile pentru orele suplimentare de pregătire și o adresă ușor accesibilă, această școală vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele legate de conducere într-un mod eficient și sigur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *