Regiunea Tulcea din România, cunoscută pentru peisajele sale agricole deosebite, găzduiește o companie cu o contribuție semnificativă la sectorul agricol – SC ACVILA SRL. Această firmă cu capital românesc integral se dedica producției, prelucrării și comercializării de produse agricole, cu un accent deosebit pe floarea soarelui de sămânță.

O Privire Asupra SC ACVILA SRL

Cu o experiență de aproape trei decenii, SC ACVILA SRL a fost înființată în 1996 și are sediul în Tulcea, pe strada Viticultori, nr. 1. Firma a dezvoltat o reputație solidă ca furnizor de încredere în domeniul producției agricole, acoperind o gamă variată de activități esențiale.

Cultivarea și Producția de Floarea Soarelui de Sămânță

SC ACVILA SRL pune accent pe cultivarea culturilor agricole, inclusiv cereale, leguminoase, plante oleifere, furaje și multe altele. Această companie se remarcă prin adaptarea culturilor la condițiile specifice din regiunea Tulcea, cunoscute pentru caracteristicile lor agricole favorabile.

Prelucrarea și Ambalarea Semințelor

Un aspect vital al activității SC ACVILA SRL este prelucrarea și ambalarea semințelor în propria lor stație. Această abordare garantează că semințele produse sunt de cea mai înaltă calitate și sunt certificate și garantate conform standardelor de calitate.

Furnizarea de Pesticide

Compania oferă, de asemenea, pesticide la cerere, ajutând astfel fermierii să protejeze culturile și să maximizeze randamentul. SC ACVILA SRL furnizează pesticide de încredere, adaptate nevoilor specifice ale clienților.

Consultanță Specializată

SC ACVILA SRL se distinge prin serviciul de consultanță specializată pe care îl oferă clienților săi. Această companie pune la dispoziție experți în domeniu care furnizează sfaturi și informații valoroase pentru a ajuta fermierii să obțină cele mai bune rezultate din culturile lor.

Detalii de Contact

Dacă doriți să obțineți mai multe informații sau să luați legătura cu SC ACVILA SRL, puteți folosi următoarele date de contact:

SC ACVILA SRL reprezintă un partener de încredere pentru agricultorii din regiunea Tulcea, contribuind la succesul acestora prin furnizarea de produse agricole de calitate superioară și servicii complete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *