În mijlocul frumuseților naturale ale județului Tulcea, există o firmă agricolă cu o poveste impresionantă – SC ACVILA SRL. Cu o istorie care începe în anul 1996, această companie a devenit un punct de referință în industria cultivării, prelucrării și comercializării semințelor de floarea soarelui. Sediul său se află în Macin, pe strada Viticultori, nr. 1.

O Istorie de Succes

SC ACVILA SRL a luat naștere acum peste două decenii, cu o viziune clară: să devină lider în producția, prelucrarea și comercializarea produselor agricole. Într-o lume în continuă schimbare, firma a reușit să crească și să se dezvolte constant, contribuind la dezvoltarea sectorului agricol din regiune.

Specializarea în Floarea Soarelui

Unul dintre punctele forte ale SC ACVILA SRL este specializarea sa în producția și prelucrarea semințelor de floarea soarelui. Cu o vastă experiență și experți agricoli dedicați, firma s-a concentrat pe cultivarea acestei plante, colectarea semințelor și prelucrarea lor în ulei vegetal de înaltă calitate, precum și alte produse derivate.

Calitate și Siguranță Alimentară

Firma pune un accent deosebit pe calitate și siguranța alimentară în fiecare fază a producției. Cropsurile sunt monitorizate cu atenție pentru a se asigura că sunt sănătoase și hrănitoare. Procesul de prelucrare al semințelor se efectuează cu cele mai moderne echipamente și tehnologii, garantând un produs final de cea mai bună calitate. Respectarea standardelor de mediu și siguranța alimentară sunt o prioritate constantă.

Contribuția la Economia Locală

SC ACVILA SRL a devenit o sursă importantă de locuri de muncă pentru comunitatea locală, sprijinind creșterea economică a regiunii. Firma oferă, de asemenea, o piață pentru producția agricolă a fermierilor locali, promovând astfel dezvoltarea durabilă a agriculturii.

Contact

Pentru mai multe informații despre SC ACVILA SRL din Tulcea, puteți să-i contactați la:

Cu o istorie bogată și un angajament de neclintit față de calitate și dezvoltare durabilă, SC ACVILA SRL este un exemplu strălucit de succes în industria agricolă din Tulcea și din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *