Cu o istorie care își are rădăcinile în 1953, Sahinler Metal a devenit un nume recunoscut și respectat în industria de prelucrare a metalelor. Această companie cu sediul în Nilufer, Bursa, Turcia, și o prezență semnificativă în România, se distinge prin calitatea produselor și serviciilor sale, oferind soluții inovatoare pentru clienții din întreaga lume.

Punctul forte al Sahinler Metal constă în gama lor variată de mașini de roluit tablă, un element esențial în industria construcțiilor, prelucrarea metalelor și producția de structuri metalice. Fie că este vorba de mașini de roluit pentru metale subțiri sau de echipamente pentru prelucrarea metalelor groase, Sahinler Metal oferă soluții de prelucrare a metalelor care se remarcă prin eficiență și calitate superioară.

Firma acordă o atenție deosebită inovației și dezvoltării tehnologice continue. Cu o echipă de ingineri talentați și dedicați, Sahinler Metal se angajează să dezvolte constant produse și tehnologii noi pentru a răspunde cerințelor mereu schimbătoare ale pieței.

Cu o rețea de distribuție bine pusă la punct și echipe de asistență specializate, compania se asigură că echipamentele furnizate clienților sunt întotdeauna în stare de funcționare optimă și gata de a face față provocărilor producției.

Pentru a intra în contact cu Sahinler Metal și a obține mai multe informații despre produsele și serviciile lor, vă invităm să vizitați site-ul oficial al companiei la www.sahinlermetal.com. Dacă doriți să luați legătura cu reprezentanții lor, puteți suna la numărul de telefon +90 (224) 470 01 58 sau să-i contactați prin email la adresa info@sahinlermetal.com.

Pentru clienții din România, firma are o locație la Sos. Centura, nr. 45, com. Chiajna, jud. Ilfov, și poate fi contactată la numărul de telefon +(40) 21-448-04-66 sau prin email la info@sahinler.ro.

Sahinler Metal rămâne un pilon solid în industria de prelucrare a metalelor, oferind soluții avansate și inovatoare pentru companiile din întreaga lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *