Cu o experiență de peste trei decenii în domeniul impermeabilizării și hidroizolării, S.C. REXIMACO S.R.L. a devenit un nume de referință în industria construcțiilor din România. Fondată în 1992, această companie se remarcă prin specializarea sa în ecranarea și hidroizolarea infrastructurilor din beton armat cu o tehnologie proprie, inovatoare și eficientă. Cu o istorie bogată și o echipă dedicată, S.C. REXIMACO S.R.L. reprezintă un partener de încredere pentru cei care caută soluții de calitate în impermeabilizare, hidroizolare și tratarea igrasiei.

Dezvoltarea și Specializarea în Domeniul Impermeabilizării betonului și Hidroizolării subsolului

De la înființare și până în prezent, S.C. REXIMACO S.R.L. a fost un pionier în tehnologiile de impermeabilizare și hidroizolare, adaptându-se mereu la cerințele în continuă schimbare ale industriei construcțiilor. Compania și-a stabilit obiectivul principal de a oferi soluții durabile pentru impermeabilizarea și protecția infrastructurilor, inclusiv clădiri, podele, structuri subterane și multe altele.

Un moment semnificativ în evoluția companiei a fost în 1995, când S.C. REXIMACO S.R.L. a devenit distribuitorul unic pentru România al produselor de impermeabilizare prin cristalizare XYPEX. Acest parteneriat a consolidat poziția firmei în industrie și a adus în România o tehnologie de vârf pentru impermeabilizare.

Educația și Instruirea Ca Pilon de Bază

Un aspect cheie al reușitei S.C. REXIMACO S.R.L. a fost accentul pus pe educație și instruire. Compania a depus eforturi semnificative pentru instruirea continuă a personalului său în domeniul chimiei materialelor de construcție. Acest lucru a avut un impact semnificativ asupra modului în care factorii de decizie din construcții, cum ar fi proiectanți, arhitecți și ingineri, înțeleg procesul de impermeabilizare și hidroizolare. Astfel, elementele din beton sau zidărie sunt privite ca sisteme chimice care pot fi influențate de factori externi, iar soluțiile oferite de S.C. REXIMACO S.R.L. contribuie la prelungirea duratei de viață a acestor structuri.

Gama Extinsă de Servicii

S.C. REXIMACO S.R.L. oferă o gamă extinsă de servicii pentru a satisface diverse nevoi în domeniul impermeabilizării, hidroizolării și tratarea igrasiei. Printre serviciile oferite se numără:

  1. Studii de Umiditate pentru Clădiri Vechi: Compania dispune de expertiză în identificarea și soluționarea problemelor de umiditate din clădirile vechi cu ziduri din cărămidă, piatră și alte materiale.
  2. Lucrări de Impermeabilizare și Hidroizolare: S.C. REXIMACO S.R.L. utilizează tehnologie proprie și produse de înaltă calitate pentru a asigura protecția infrastructurilor din beton și cărămidă împotriva infiltrării apei și substanțelor chimice.
  3. Aditivarea Betonului pentru Impermeabilizare: Compania oferă soluții personalizate pentru a face betonul mai rezistent la apă și substanțe agresive.
  4. Etanșarea Rosturilor de Turnare și Rosturilor de Dilatație: Cu produse elastice de înaltă calitate, S.C. REXIMACO S.R.L. asigură etanșarea eficientă a rosturilor de dilatație și turnare, prevenind infiltrarea apei.
  5. Etanșarea Structurilor Îngropate din Beton: Pentru a face față presiunii hidrostatice, firma oferă soluții de etanșare pentru structurile îngropate din beton.
  6. Tratarea Igrasiei: S.C. REXIMACO S.R.L. este expertă în combaterea igrasiei la ziduri de cărămidă, piatră, paiantă și altele, contribuind la protejarea integrității structurilor.
  7. Aplicații Poliuretanice: Compania oferă soluții poliuretanice pentru terase, balcoane și atice, asigurând izolarea eficientă împotriva factorilor de mediu.

Proiecte de Prestigiu

Cu o listă impresionantă de proiecte finalizate cu succes, S.C. REXIMACO S.R.L. demonstrează angajamentul său față de calitate și eficiență. Printre proiectele notabile se numără “Residence 21”, un ansamblu de blocuri de locuințe de prestigiu, “Veranda Mall”, unde subsolul cu parcare și bazinele de retenție a apelor pluviale au fost impermeabilizate cu succes, “Centrul Logistic Renault”, “Magazinul de Mobila IKEA – Theodor Pallady”, “Complex Birouri Landmark”, “Residence Politehnica”, “Imobil Birouri și Servicii Lake View”, “Biserica Mănăstirii Popauti” din județul Botoșani și “Facultatea de Chimie Polizu” din București.

Aceste proiecte reprezintă dovezi clare ale competenței și calității serviciilor oferite de S.C. REXIMACO S.R.L.

Produse de Top pentru Impermeabilizare

S.C. REXIMACO S.R.L. oferă o gamă variată de produse pentru impermeabilizare și hidroizolare, inclusiv produse XYPEX, care au o durabilitate demonstrată de peste 25 de ani. De asemenea, firma pune la dispoziție produse de etanșare a rosturilor de turnare (HYDROBENT) și produse de etanșare a rosturilor de dilatație (HYPERSEAL EXPERT-150). Aceste produse reprezintă soluții inovatoare și eficiente pentru a asigura protecția infrastructurilor împotriva factorilor externi dăunători.

Date de Contact și Program de Lucru

Pentru a beneficia de experiența și serviciile oferite de S.C. REXIMACO S.R.L., puteți lua legătura cu aceștia la adresa: Str. Stoica Ludescu Nr. 40, București. De asemenea, puteți suna la numărul de telefon: 0212225961 sau să-i contactați prin email la adresa: office@reximaco.ro.

Compania are un program de lucru flexibil, fiind disponibilă de Luni până Vineri, între orele 9.00 și 18.00. Pentru a facilita comunicarea și solicitările, puteți folosi formularul de contact disponibil pe site-ul oficial al firmei: Formular de Contact.

Concluzie

S.C. REXIMACO S.R.L. reprezintă un exemplu de succes în domeniul impermeabilizării, hidroizolării și tratarea igrasiei. Cu o experiență vastă, o echipă de specialiști instruiți și produse de încredere, această companie oferă soluții inovatoare și eficiente pentru protejarea și prelungirea duratei de viață a infrastructurilor din beton. Proiectele de prestigiu și portofoliul de produse de top atestă angajamentul său față de excelență. Dacă sunteți în căutarea unui partener de încredere pentru proiectele dvs. de construcție sau întreținere a clădirilor, S.C. REXIMACO S.R.L. merită cu siguranță atenția și considerația dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *