Imaginea corpului și stima de sine pot fi influențate semnificativ de aspectul sânilor. Din fericire, pentru femeile care doresc să își îmbunătățească aspectul sânilor, există proceduri chirurgicale disponibile care pot oferi o soluție eficientă. În acest articol, vom explora detaliile și beneficiile procedurii de ridicare și mărire a sânilor și vă vom prezenta Dr. Luminița Banacu, un medic primar cu o vastă experiență în domeniul chirurgiei estetice.

Despre Dr. Luminița Banacu

Dr. Luminița Banacu este un medic primar în chirurgia estetică cu o experiență remarcabilă care datează din 2004. Cu o reputație solidă și expertiză în domeniu, ea se specializează în diverse proceduri chirurgicale estetice, inclusiv augmentarea sânilor. Este o opțiune excelentă pentru femeile care doresc să își îmbunătățească aspectul sânilor și să recâștige încrederea în sine.

Procedura de Ridicare și Mărire a Sânilor

Procedura de ridicare și mărire a sânilor este o intervenție chirurgicală care combină două tehnici pentru a obține rezultate remarcabile. Aceasta este o alegere potrivită pentru femeile care se confruntă cu probleme precum sâni căzuți, pierdere de volum și sâni asimetrici. Iată câteva aspecte cheie ale acestei proceduri:

1. Ridicare a Sânilor: Ridicarea sânilor, cunoscută și sub denumirea de mastopexie, are ca scop îndepărtarea excesului de piele și repoziționarea sânilor pentru a le conferi o formă mai fermă și mai ridicată.

2. Mărire a Sânilor: Mărirea sânilor, sau augmentarea mamara, implică introducerea implanturilor mamare pentru a crește volumul și plinătatea sânilor.

Când să Alegeți Această Procedură?

Procedura de ridicare și mărire a sânilor este potrivită pentru:

  • Femeile care doresc să obțină sâni mai fermi și mai plini.
  • Cei care au experimentat scădere în greutate, sarcină și alăptare sau au înaintat în vârstă și au observat modificări în aspectul sânilor lor.
  • Persoanele cu sâni asimetrici sau aspect tubular.

Contact și Locații

Pentru a discuta mai multe detalii și pentru a stabili dacă sunteți candidată potrivită pentru procedura de ridicare și mărire a sânilor, contactați Clinica Doctorului Luminița Banacu la:

De asemenea, clinica se află în mai multe locații, inclusiv:

  1. Centrul de Diagnostic și Tratament Victor Babeș: Sos. Mihai Bravu nr 281, București.
  2. Clinica EstetLaser: Strada Calusei nr 11, sector 2, București.
  3. Clinica Slimart: Calea Floreasca 91-111, sector 1, București.

Înainte de a lua o decizie, este crucial să programați o consultație cu Dr. Luminița Banacu pentru a discuta obiectivele dumneavoastră și pentru a stabili eligibilitatea pentru procedură. Asigurați-vă că înțelegeți în totalitate procedura, riscurile și beneficiile sale.

În final, procedura de ridicare și mărire a sânilor poate fi o modalitate excelentă de a obține o siluetă perfectă și de a vă recâștiga încrederea în sine. Cu o expertiză vastă și o reputație solidă, Dr. Luminița Banacu poate fi partenerul dumneavoastră de încredere în această călătorie spre îmbunătățirea aspectului sânilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *