Cu o experiență de peste trei decenii în domeniul impermeabilizării și protejării infrastructurilor din beton armat, REXIMACO S.R.L. se evidențiază ca un nume de referință pe piața serviciilor de impermeabilizare din România. Datorită tehnologiei proprii și echipei specializate, REXIMACO reprezintă partenerul ideal în prevenirea pătrunderii apei și a umezelii în structurile de beton.

O Istorie Solidă în Protecția Structurilor

Cu o înființare în 1992, REXIMACO și-a construit un renume în domeniul impermeabilizării. Echipa REXIMACO a acumulat expertiză în înțelegerea nevoilor complexe ale clădirilor și infrastructurilor din beton și cărămidă. Fie că este vorba despre clădiri istorice cu ziduri de cărămidă sau despre structuri moderne din beton, REXIMACO oferă soluții de înaltă calitate pentru protejarea acestora.

Gama Variată de Servicii

REXIMACO oferă o gamă extinsă de servicii de impermeabilizare, incluzând:

Produse de Încredere

REXIMACO S.R.L. furnizează o gamă de produse de încredere, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui proiect, printre care se numără:

  1. XYPEX: Produse concentrate, modificate, Patch’n Plug, Admix C-1000 NF și Bio-San NEW.
  2. FREEZTEQ: Un produs specializat pentru a face față temperaturilor scăzute.
  3. Produse de Etanșare pentru Rosturi de Turnare: Hydrobent și Rosturi de Dilatație: Hiperseal Expert 150.

Portofoliu de Lucrări Impresionant

REXIMACO S.R.L. se mândrește cu un portofoliu impresionant de proiecte finalizate, care includ:

Aceste proiecte demonstrează competența și angajamentul REXIMACO în furnizarea de soluții de impermeabilizare de cea mai înaltă calitate pentru o varietate de structuri.

Date de Contact

REXIMACO S.R.L. este partenerul de încredere pentru toate necesitățile de impermeabilizare și protecție a structurilor din beton și cărămidă. Cu o experiență vastă, servicii de top și produse de încredere, firma vă poate ajuta să protejați și să prelungiți durata de viață a structurilor dumneavoastră. Dacă sunteți în căutarea unui partener de încredere pentru proiectul dumneavoastră, REXIMACO S.R.L. este alegerea ideală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *