Baia Mare, situat în inima Maramureșului, este un oraș cu o bogată istorie și un peisaj încântător. În acest cadru pitoresc, Centrul Medical Catalina strălucește ca o destinație de încredere pentru servicii medicale de recuperare. Cu o gamă variată de tratamente, personal specializat și facilități de ultimă generație, acest centru se dedică îmbunătățirii stării de sănătate și bunăstării pacienților săi. Acest articol explorează în profunzime serviciile oferite de Centrul Medical Catalina, oferind o perspectivă detaliată asupra ingrijirii medicale și recuperării în Baia Mare.

Centrul Medical Catalina: Un Reper în Recuperarea Medicală

Ingrijire Specializata pentru Persoanele în Vârstă

Centrul Medical Catalina acordă o atenție deosebită îngrijirii persoanelor în vârstă. Dotat cu camere de cazare modern echipate, acesta oferă facilități adaptate nevoilor speciale ale pacienților. Paturile reglabile pe toate axele asigură un confort maxim, iar camerele climatizate și dotate cu televizoare LCD creează un mediu reconfortant. Dispozitivele speciale facilitează accesul la personalul medical, iar fiecare cameră dispune de baie privată pentru intimitatea pacienților.

Terapii și Tratamente Avansate

Pacienții care necesită terapie de recuperare, medicină fizică sau balneologie găsesc la Centrul Medical Catalina echipamente de înaltă performanță. Terapeuții experimentați lucrează îndeaproape cu pacienții pentru a dezvolta planuri de tratament personalizate. Aceste planuri sunt concepute pentru a îmbunătăți calitatea vieții și pentru a restabili funcționalitatea pacienților. De la terapie fizică și kinetoterapie până la tratamente balneologice, centrul oferă o varietate de opțiuni pentru nevoile individuale ale fiecărui pacient.

Ambianță Prietenoasă și Relaxantă

Centrul Medical Catalina nu se rezumă doar la îngrijirea medicală; pune accent și pe crearea unei ambianțe prietenoase și relaxante. Aleile umbrite, spațiile verzi și zonele de relaxare permit pacienților să se bucure de momente de odihnă și socializare. Jocurile de șah, table, cărți sau ascultarea muzicii contribuie la menținerea vitalității mentale și la starea generală de bine a pacienților.

Pachete de Servicii Personalizate

Centrul Medical Catalina oferă trei pachete distincte de servicii medicale, adaptate la nevoile individuale ale pacienților. Aceste pachete acoperă o gamă variată de specialități și necesități medicale:

  1. Servicii Medicale Spitalicesti în Specialitatea Îngrijiri Paleative:
    • Număr de paturi: Până la 40 (25 acoperite de un contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș).
  2. Servicii Medicale Spitalicesti pentru Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie:
    • Număr de paturi: 22 (2 acoperite de un contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș).
  3. Servicii Medicale Spitalicesti în Regim de Spitalizare de Zi în Specialitatea Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie:
    • Număr de paturi: 7 (toate acoperite de un contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș).

Contactați Centrul Medical Catalina

Pentru mai multe informații despre serviciile oferite sau pentru a programa o consultație, puteți contacta Centrul Medical Catalina folosind următoarele date:

Concluzie

Centrul Medical Catalina oferă o oportunitate unică de a recăpăta sănătatea și starea de bine într-un mediu sigur, confortabil și profesionist. Experiența și atenția la detalii se îmbină pentru a oferi o experiență de recuperare medicală cu adevărat specială în inima Maramureșului. Indiferent de nevoile dumneavoastră medicale, Centrul Medical Catalina este aici pentru a vă asigura că primiți cea mai bună îngrijire posibilă într-un cadru cald și prietenos. Recuperarea medicală în Baia Mare nu a fost niciodată atât de accesibilă și eficientă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *