În inima Constanței, pe Strada Stefan Mihaileanu nr. 57 E, există un sanctuar al frumuseții florilor – Prima Donna. Cu o istorie ce se întinde pe parcursul a peste 15 ani, această florărie este mult mai mult decât un simplu magazin de flori. Este un loc unde pasiunea pentru natură prinde viață și se transformă în creații florale remarcabile.

Povestea Care A Început în 2006

Înființată în 2006, Prima Donna a fost creată din dragostea profundă a fondatoarei sale pentru flori și din dorința de a împărtăși frumusețea naturii cu ceilalți. Cu angajamentul pentru calitate și bucuria de a sărbători momentele speciale, aceasta a devenit o destinație de încredere în lumea florilor din Constanța.

Variație Bogată de Produse

Prima Donna nu oferă doar flori, ci pune la dispoziție o varietate bogată de produse florale potrivite pentru orice ocazie. Indiferent dacă doriți să sărbătoriți un eveniment special, să exprimați sentimente profunde sau să aduceți o notă de eleganță în spațiul dvs., veți găsi soluția perfectă în oferta lor.

Aranjamente Florale

De la aranjamente pentru Crăciun și Paște, până la cele pentru evenimente funerare sau nou-născuți, Prima Donna oferă creații florale remarcabile potrivite pentru toate gusturile și ocaziile.

Buchete de Flori

Pentru a surprinde pe cineva drag cu un buchet de flori, aveți de ales dintr-o varietate de opțiuni, cum ar fi buchetele cu 25 de trandafiri roșii sau buchetele elegante de flori albe.

Cosuri de Flori

Cosurile cu flori sunt cadouri memorabile. Prima Donna oferă opțiuni precum “Leather Purse” sau “Spring Basket.”

Cutii cu Flori

Cutii cu flori pentru a adăuga o notă de surpriză și eleganță. Optați pentru “Happy 18th” sau “Deep Purple” pentru a impresiona.

Flori Dulci

Pentru un cadou dulce și frumos, puteți alege aranjamente precum “Aranjament happy 30th,” care combină un tort și un aranjament floral.

Flori și Baloane

Combinarea perfectă dintre flori și baloane este disponibilă la Prima Donna. “Hello baby boy!” este o alegere minunată pentru a sărbători o nouă adiție în familie.

Inimi din Flori

Pentru gesturi romantice, puteți alege inimi din flori precum “Big Heart,” “Pink/Purple Heart” sau “Blue Touch.”

Prețuri Atractive

Prima Donna oferă produse de calitate la prețuri competitive. De exemplu, puteți achiziționa un buchet de 25 de trandafiri roșii pentru 300 de lei sau o inimă din flori “Pink/Purple Heart” pentru 400 de lei. Indiferent de bugetul dvs., veți găsi opțiuni care vor încânta și vor lăsa o impresie de durată.

Descoperiți Magia Florilor la Prima Donna

Indiferent de ocazie, Prima Donna vă oferă soluții perfecte pentru a vă exprima emoțiile sau pentru a vă bucura de frumusețea naturii într-un mod special și personalizat. Lăsați-vă captivați de creațiile florale extraordinare ale acestui sanctuar al florilor din Constanța.

Date de Contact

Pentru a plasa o comandă sau pentru a obține mai multe informații, luați legătura cu Prima Donna folosind datele de contact de mai jos:

Descoperiți magia florilor la Prima Donna și transformați orice moment într-o experiență memorabilă cu aceste creații florale extraordinare. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui cadou special sau doriți să vă răsfățați cu frumusețea florilor, Prima Donna din Constanța este alegerea perfectă pentru voi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *