Atunci când vorbim despre construcții durabile și rezistente, impermeabilizarea betonului este esențială. Firma S.C. REXIMACO S.R.L. este lider în domeniu și oferă soluții de vârf pentru a vă proteja investițiile în infrastructuri împotriva apei, a agenților chimici și a altor factori de degradare.

Fondată în 1992, S.C. REXIMACO S.R.L. s-a specializat de-a lungul anilor în ecranarea și hidroizolarea infrastructurilor din beton armat, oferind soluții personalizate pentru fiecare proiect. Echipa noastră pasionată și bine instruită este dedicată protejării structurilor dumneavoastră și prelungirii duratei de viață a acestora.

Tehnologie Inovatoare de Impermeabilizare

S.C. REXIMACO S.R.L. a dezvoltat o tehnologie proprie de impermeabilizare care este aplicabilă cu succes în diverse situații. Suntem mândri să fim distribuitorul unic pentru România al produselor de impermeabilizare prin cristalizare XYPEX din 1995. Această tehnologie revoluționară utilizează procesele chimice pentru a transforma betonul într-o barieră puternică și durabilă împotriva apei și altor substanțe dăunătoare.

Soluții Personalizate pentru Diverse Aplicații

Serviciile noastre de impermeabilizare sunt adaptate nevoilor specifice ale fiecărui proiect. Indiferent dacă este vorba de studii de umiditate pentru clădiri vechi cu ziduri din cărămidă sau de hidroizolarea infrastructurilor din beton și cărămidă, suntem aici pentru a vă oferi soluții eficiente.

Efectuăm aditivarea betonului pentru a crește capacitatea acestuia de a rezista la infiltrarea apei. De asemenea, oferim servicii de etanșare a rosturilor de turnare și a rosturilor de dilatație cu sisteme elastice pentru a preveni pătrunderea apei. Structurile îngropate din beton supuse la presiune hidrostatică pot fi, de asemenea, protejate de echipa noastră experimentată.

Proiecte Exemplare

S.C. REXIMACO S.R.L. a fost implicată în numeroase proiecte remarcabile, care includ ansambluri rezidențiale, centre comerciale, facilități logistice și multe altele. Am avut privilegiul de a contribui la rezistența și durabilitatea acestor structuri.

Câteva dintre proiectele noastre de succes includ ansamblul de blocuri de locuințe “Residence 21”, Veranda Mall (unde s-a impermeabilizat subsolul cu parcare și bazinele de reținere a apelor pluviale), Centrul Logistic “Renault” și multe altele.

Produse de Încredere

S.C. REXIMACO S.R.L. oferă o gamă largă de produse de impermeabilizare, printre care se numără:

  1. XYPEX: Concentrate, Modified, Patch’n Plug, Admix C-1000 NF, Bio-San
  2. FREEZTEQ
  3. Produse de etanșare rosturi de turnare (HYDROBENT)
  4. Produse de etanșare rosturi de dilatație (HYPERSEAL EXPERT – 150)

Contactați-ne

Dacă sunteți în căutarea soluțiilor cele mai bune pentru impermeabilizarea betonului și doriți să lucrați cu experți în domeniu, S.C. REXIMACO S.R.L. este alegerea perfectă. Contactați-ne la:

Încrederea în experiența și tehnologia noastră de vârf pentru impermeabilizare vă va ajuta să vă protejați investiția și să vă bucurați de construcții durabile pe termen lung. Contactați-ne astăzi pentru a discuta nevoile dumneavoastră specifice și a obține soluții de încredere de la S.C. REXIMACO S.R.L.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *