Într-o lume în care siguranța împotriva incendiilor este de o importanță crucială, MIMA SMOKE OUT S.R.L. se remarcă ca un furnizor de servicii de top, specializat în soluții avansate pentru stingerea incendiilor și evacuarea eficientă a fumului și căldurii. Cu o experiență vastă și o angajare fermă pentru calitate, firma se concentrează pe trapele de fum, produse de înaltă performanță care reflectă pasiunea lor pentru siguranță.

Cu sediul în România, MIMA SMOKE OUT S.R.L. s-a specializat în proiectarea, construcția și întreținerea tehnică a sistemelor NSHEV (Natural Smoke and Heat Exhaust Ventilators), având ca obiectiv controlul eficient al incendiilor și asigurarea evacuării rapide a fumului și căldurii în situații de urgență. Cu o echipă de experți cu o experiență de peste 20 de ani în construcții industriale și civile, compania oferă soluții personalizate care respectă cele mai înalte standarde de siguranță.

Produse de Eleganță Tehnică: Trapele de Fum TP1500 și TP3000

MIMA SMOKE OUT S.R.L. se remarcă prin produsele lor de calitate superioară, cu un accent special pe trapele de fum TP1500 și TP3000. Aceste trape pneumatice sunt esențiale pentru controlul incendiilor și evacuarea eficientă a fumului. Iată câteva caracteristici cheie ale acestor produse:

  1. Eficiență în Evacuarea Fumului: Trapele de fum TP1500 și TP3000 sunt proiectate pentru evacuarea rapidă și eficientă a fumului și căldurii generate în caz de incendiu, contribuind astfel la minimizarea riscurilor și a daunelor asociate incendiilor.
  2. Funcționare Automată și Manuală: Aceste trape sunt echipate cu sisteme de control care permit atât funcționarea automată în cazuri de incendiu, cât și controlul manual, oferind flexibilitate maximă în gestionarea situațiilor de urgență.
  3. Certificări și Standarde de Excelență: MIMA SMOKE OUT S.R.L. se mândrește cu certificarea CE, conform standardelor europene EN12101-2, garantând calitatea și conformitatea produselor lor cu cele mai recente reglementări.

Servicii de Încredere pentru Siguranța Continuă

MIMA SMOKE OUT S.R.L. nu se oprește doar la furnizarea de produse de calitate. Compania oferă, de asemenea, servicii esențiale pentru a asigura siguranța continuă a clădirilor. Aceste servicii includ:

  1. Evaluare și Modernizare a Proiectelor și Sistemelor Existente: Echipa de experți a companiei oferă servicii de evaluare și modernizare a sistemelor de apărare împotriva incendiilor existente, pentru a le aduce în concordanță cu reglementările actuale.
  2. Servicii de Întreținere Anuală: Conform standardelor europene EN 12101-2 și altor reglementări relevante, MIMA SMOKE OUT S.R.L. furnizează servicii de întreținere anuală pentru sistemele NSHEV, garantând funcționarea optimă.
  3. Autorizație IGSU: Compania deține autorizație de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) pentru proiectarea, instalarea și întreținerea sistemelor de evacuare a fumului, asigurând conformitatea cu normele de siguranță.

Contact și Mai Multe Informații

Pentru soluții de evacuare a fumului de încredere care asigură siguranța în situații de incendiu, MIMA SMOKE OUT S.R.L. este alegerea potrivită. Pentru mai multe informații sau pentru a discuta despre proiectele dvs., nu ezitați să-i contactați la:

Cu produse de vârf, o experiență solidă și angajament pentru siguranță, MIMA SMOKE OUT S.R.L. este partenerul de încredere pentru soluții de evacuare a fumului care protejează clădirile și viețile. Alegeți trapele de fum de la MIMA SMOKE OUT S.R.L. pentru siguranța sporită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *