Cu mândrie, vă prezentăm Mima Smoke Out, partenerul de încredere specializat în asigurarea securității împotriva incendiilor, cu o vastă experiență în sistemele de evacuare a fumului și căldurii.

Trape de Fum de Clasă Superioară

Un element fundamental în orice sistem de securitate împotriva incendiilor este o trapa de fum eficientă. Portofoliul nostru de produse include Trapa Pneumatica TP 1500 și Trapa Pneumatica TP 3000, tehnologie de vârf în acest domeniu. Aceste trape sunt proiectate pentru a se deschide rapid și eficient în caz de incendiu, facilitând evacuarea rapidă a fumului și a căldurii, contribuind astfel la protejarea vieților și bunurilor.

Soluții Personalizate pentru Orice Cerință

Indiferent dacă vă ocupați de securitatea unui imobil industrial sau civil, Mima Smoke Out vă oferă soluții personalizate pentru evacuarea fumului. Echipa noastră de experți este gata să vă ajute în proiectarea, instalarea și întreținerea sistemelor NSHEV, astfel încât acestea să se potrivească cu precizie necesităților dvs.

Servicii Profesionale de Consultanță și Întreținere

Punem la dispoziție servicii de evaluare a proiectelor și/sau a sistemelor existente de protecție împotriva incendiilor, asigurându-vă că sunteți întotdeauna în conformitate cu cele mai recente standarde de siguranță. De asemenea, oferim servicii obligatorii de întreținere anuală, pentru a asigura funcționarea optimă a sistemului dvs. de evacuare a fumului.

Certificări și Calitate Garantată

Cu certificări precum marcajul CE și autorizații de la IGSU, puteți avea încredere în produsele și serviciile noastre. Suntem, de asemenea, certificați ISO 9001, ceea ce atestă calitatea înaltă a serviciilor noastre.

Contactați-ne Acum

Pentru soluții de evacuare a fumului de încredere, Mima Smoke Out este alegerea evidentă. Nu ezitați să ne contactați astăzi la numărul de telefon 0731365367 sau prin email la office@mima-trapefum.ro. Suntem disponibili de luni până vineri, între orele 08:00 și 18:00.

Pentru a afla mai multe detalii cu privire la gama noastră de produse și servicii, vă invităm să vizitați site-ul nostru web mima-trapefum.ro.

Protejați investiția și viețile cu Mima Smoke Out – Soluții de evacuare a fumului de încredere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *