Firma Mikron Proiect este o prezență de încredere în industria instalațiilor electrice din România încă din anul 1993. Cu o experiență vastă și o echipă dedicată de profesioniști, Mikron Proiect a devenit un nume de referință în domeniul proiectării și execuției instalațiilor electrice pentru diverse tipuri de proiecte, de la case rezidențiale la clădiri comerciale și industriale.

Istoria Noastră

Cu sediul în Județul Sălaj, la adresa Crasna 457085, Mikron Proiect a fost înființată cu viziunea de a oferi soluții de calitate în domeniul instalațiilor electrice. Cu trecerea anilor, am crescut și ne-am dezvoltat, devenind un partener de încredere pentru clienții noștri.

Servicii de Calitate

La Mikron Proiect, punem un accent deosebit pe calitate și inovație. Echipa noastră de experți în domeniul instalațiilor electrice lucrează în strânsă colaborare cu clienții pentru a proiecta și executa soluții personalizate și eficiente. De la proiectarea instalațiilor electrice la implementarea acestora, punem un accent sporit pe siguranță, eficiență și durabilitate.

Portofoliu Diversificat

De-a lungul anilor, am avut privilegiul de a lucra la o gamă variată de proiecte, de la instalații electrice pentru case și apartamente rezidențiale până la proiecte comerciale și industriale complexe. Indiferent de mărimea proiectului, punem la dispoziție resursele și cunoștințele necesare pentru a livra rezultate de top.

Contact

Pentru a afla cum Mikron Proiect vă poate ajuta cu proiectarea și execuția instalațiilor electrice, nu ezitați să ne contactați:

Cu o istorie bogată și un angajament puternic față de calitate, Mikron Proiect este alegerea potrivită pentru toate nevoile dumneavoastră de instalații electrice. Oferim soluții personalizate și durabile, astfel încât proiectul dumneavoastră să fie un succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *