Cu o istorie solidă în domeniul proiectării instalațiilor de încălzire, Mikron Proiect a fost înființată în anul 1993 în județul Sălaj, localitatea Crasna. Cu o echipă de specialiști dedicați și experți în domeniu, firma s-a impus ca un nume de încredere în industria instalațiilor de încălzire.

Mikron Proiect oferă servicii de proiectare personalizate pentru sistemele de încălzire, asigurând soluții eficiente și inovatoare pentru clienții săi. Fie că este vorba despre proiectarea instalațiilor de încălzire pentru locuințe, clădiri comerciale sau industriale, firma pune la dispoziție expertiza necesară pentru a asigura un climat confortabil și eficient din punct de vedere energetic.

Pentru a intra în legătură cu Mikron Proiect și a discuta despre proiectele de încălzire, puteți folosi următoarele date de contact:

Echipa Mikron Proiect este pregătită să ofere consultații profesioniste și servicii de proiectare de înaltă calitate pentru toate nevoile de încălzire. Cu o experiență de peste două decenii, firma rămâne un partener de încredere în domeniul proiectării instalațiilor de încălzire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *