Industria modernă se bazează pe tehnologii avansate pentru a asigura o producție eficientă și fiabilă. În cadrul acestui peisaj industrial complex, compresoarele cu surub reprezintă un element vital al proceselor de producție, tratare și stocare a aerului comprimat. Alegerea corectă a unui partener pentru întreținere, service și reparare a acestor echipamente este esențială pentru menținerea performanței optime a activităților industriale.

Firma S.C. AERNOVA INDUSTRIAL SERVICE S.R.L., înființată în 2021 cu o experiență de peste 15 ani în domeniul mentenanței industriale, se distinge ca partenerul ideal în acest domeniu. Cu sediul nostru în Brașov, la Str. EGRETEI, nr. 31, și cu un program de lucru între orele 08:00 și 17:00, de luni până vineri, ne dedicăm în întregime satisfacției clienților noștri.

Specializați în vânzarea și repararea echipamentelor pentru producție, tratarea și stocarea aerului comprimat, suntem parteneri autorizați pentru întreținerea și repararea unei game variate de compresoare cu surub. Lucrăm cu mărci de încredere precum ALUP, ALMIG, AIRPRESS, ATLAS COPCO, BOGE, CECCATO, MARK, KAESER, KTC, etc.

Pentru a asigura o producție neîntreruptă și performanță optimă, oferim servicii de cea mai înaltă calitate, având o echipă dedicată și calificată de tehnicieni experimentați.

Dorim să fim partenerul dumneavoastră de încredere pentru întreținere, service și reparare în domeniul compresoarelor cu surub, contribuind astfel la optimizarea operațiunilor industriale.

Pentru mai multe informații și pentru a discuta cum putem îmbunătăți eficiența operațiunilor dumneavoastră, ne puteți contacta la numărul de telefon: 0723 190 362 sau prin e-mail la: office@aernova.ro.

AERNOVA INDUSTRIAL SERVICE S.R.L. – Partenerul Dvs. pentru Performanță și Fiabilitate în Industria Compresoarelor cu Surub.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *