Sahinler Metal, o companie cu sediul în Turcia, a fost fondata în 1953 si s-a dedicat fabricarii si furnizarii de utilaje de prelucrare a metalelor de cea mai inalta calitate de mai multe decenii. Cu o istorie bogata si o reputatie solida in industrie, Sahinler Metal a devenit un nume de incredere in ceea ce priveste utilajele metalurgice. Printre produsele lor notabile se afla masina de roluit tabla, care este esentiala in prelucrarea metalelor intr-o varietate de aplicatii industriale.

Masina de Roluit Tabla de la Sahinler Metal

Masina de roluit tabla este un echipament cheie in industria prelucrarii metalelor. Aceasta va permite sa transformați placi de metal plate in forme curbe sau cilindrice, deschizandu-va oportunitati nelimitate in ceea ce priveste designul si constructia. Cu o masina de roluit tabla de incredere, puteti realiza o varietate de produse, de la conducte si rezervoare la componente pentru constructii si industria navala.

Caracteristici Cheie

Masina de roluit tabla de la Sahinler Metal este cunoscuta pentru caracteristicile sale impresionante care o fac sa se evidențieze in industrie. Iata cateva dintre cele mai importante aspecte:

  1. Precizie de Top: Masina de roluit tabla Sahinler Metal este proiectata pentru a oferi o precizie de inalta calitate in procesul de rulare. Acest lucru va permite sa obtineti rezultate consistente si precise in fiecare proiect.
  2. Capacitate Variabila: Cu o gama variabila de dimensiuni de lucru si capacitati de rulare, masina de roluit tabla de la Sahinler Metal poate fi adaptata la o varietate de cerinte de productie. Indiferent daca aveti nevoie de role mici sau mari, aceasta poate face fata provocarii.
  3. Constructie Solida: Produsele Sahinler Metal sunt cunoscute pentru durabilitatea lor. Masina de roluit tabla este construita din materiale de calitate superioara pentru a rezista uzurii si pentru a functiona in conditii dificile de productie.
  4. Operare Usoara: Cu caracteristici precum panoul de control intuitiv, utilizarea masinii de roluit tabla este simpla si accesibila pentru operatori de toate nivelele de experienta.

Utilizari Comune

Masina de roluit tabla poate fi utilizata intr-o serie de aplicatii industriale. Iata cateva dintre cele mai comune utilizari:

Contact si Informatii de Companie

Sahinler Metal este o companie cu o istorie lunga si de incredere in industria de prelucrare a metalelor. Cu sediul in Turcia, firma a fost infiintata in 1953 si a devenit un nume de referinta in domeniul lor. Adresa firmei din Turcia este:

Balkan Mahallesi Mumin Gencoglu Caddesi No:14 16285 Nilufer / Bursa, Turcia Numar de telefon: +90 (224) 470 01 58 Adresa de e-mail: info@sahinlermetal.com

Compania are, de asemenea, o prezenta in Romania. Adresa firmei din Romania este:

Sos. Centura, nr. 45 Comuna Chiajna, judetul Ilfov, Romania Numar de telefon: +(40) 21-448-04-66 Adresa de e-mail: info@sahinler.ro

Concluzie

Masina de roluit tabla de la Sahinler Metal este o solutie de incredere pentru prelucrarea metalelor si este folosita intr-o gama variata de industrii. Cu caracteristici precum precizie, capacitate variabila si durabilitate, acest echipament este esential pentru companiile care doresc sa obtina produse de calitate superioara. Pentru a afla mai multe despre produsele si serviciile oferite de Sahinler Metal, puteti lua legatura cu firma folosind informatiile de contact furnizate mai sus.

Cu o istorie indelungata de excelenta si o prezenta solida in industria de prelucrare a metalelor, Sahinler Metal este un partener de incredere pentru nevoile dvs. de prelucrare a metalelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *