Când vine vorba de confortul termic în mediul casnic sau la locul de muncă, firma Mikron Proiect este numele de încredere. Cu o experiență de peste două decenii în domeniul proiectării și instalării de sisteme de climatizare, Mikron Proiect a devenit un lider în industria de climatizare.

Istoric și Experiență

Fondată în anul 1993, Mikron Proiect a evoluat de-a lungul anilor pentru a satisface nevoile clienților din județul Sălaj, precum și din întreaga regiune. Cu o echipă de experți bine instruiți și pasionați, firma Mikron Proiect a reușit să dezvolte soluții personalizate pentru fiecare client, asigurând că aceștia beneficiază de confort termic optim.

Servicii Oferite

Mikron Proiect se specializează în proiectarea, instalarea și întreținerea sistemelor de climatizare, acoperind o gamă largă de opțiuni, de la sistemele de încălzire și răcire convenționale la cele mai moderne tehnologii de climatizare. Echipa lor de experți colaborează strâns cu clienții pentru a dezvolta soluții personalizate care să îndeplinească cerințele specifice ale fiecărui proiect.

Echipă și Valori

Unul dintre factorii cheie ai succesului Mikron Proiect este echipa sa dedicată. Cu ingineri cu experiență, tehnicieni calificați și specialiști în eficiența energetică, firma pune accent pe calitatea și serviciul clienților. Valorile centrale ale Mikron Proiect includ profesionalismul, inovația și orientarea către client.

Contact

Pentru cei care doresc să ia legătura cu Mikron Proiect, firma are sediul în comuna Crasna, județul Sălaj. Puteți contacta firma la numerele de telefon 0725 066 559 sau 0725 544 950, sau puteți trimite un email la adresa office@mikronproiect.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *