Într-o lume în care igiena și curățenia sunt mai importante ca niciodată, găsirea unui furnizor de produse de curățenie de încredere este esențială. IDEAL SAFE LOGISTIC se remarcă ca un partener de încredere, oferind o gamă variată de produse de curățenie, consumabile igienico-sanitare și echipamente pentru grupurile sanitare. Cu o adresabilitate largă, această companie vă ajută să mențineți igienizarea și sănătatea în casele, restaurante, hoteluri, clădiri de birouri sau săli de antrenament. Aflați mai multe despre produsele lor și cum vă pot servi în acest articol informativ.

Gama variată de produse de curățenie

Cu o experiență îndelungată în furnizarea de produse de curățenie de calitate, IDEAL SAFE LOGISTIC vă pune la dispoziție o gamă variată de produse, fiecare cu scopuri specifice și utilizări adecvate. Indiferent de nevoile dvs., veți găsi produse de curățenie de înaltă calitate pentru a vă ajuta să mențineți un mediu curat și igienic.

Consumabile igienico-sanitare

Unul dintre punctele forte ale IDEAL SAFE LOGISTIC este portofoliul lor extins de consumabile igienico-sanitare. Aceste consumabile sunt esențiale pentru asigurarea igienei în mediile comerciale și rezidențiale. Printre acestea se numără:

Echipamente pentru grupurile sanitare

Pentru a asigura igiena corespunzătoare în grupurile sanitare, este important să dispuneți de echipamente adecvate. IDEAL SAFE LOGISTIC vă oferă o gamă variată de echipamente pentru grupurile sanitare, inclusiv dozatoare de săpun, dozatoare de dezinfectant, prosoape automate și multe altele. Aceste echipamente pot contribui la prevenirea răspândirii bacteriilor și a virusurilor în spațiile publice, asigurând astfel un mediu sigur pentru toți utilizatorii.

Locația și coordonatele de contact

IDEAL SAFE LOGISTIC are sediul în Popești-Leordeni, Ilfov, la adresa Drumul Fermei nr. 16 B. Pentru a obține mai multe informații sau pentru a plasa o comandă, puteți să îi contactați folosind următoarele numere de telefon:

Dacă preferați comunicarea electronică, puteți să le scrieți la adresa de e-mail: office@ideal-logistic.ro. Echipa IDEAL SAFE LOGISTIC vă va asista cu plăcere și vă va răspunde la orice întrebare sau solicitare aveți.

Concluzie

Cu o gamă variată de produse de curățenie, consumabile igienico-sanitare și echipamente pentru grupurile sanitare, IDEAL SAFE LOGISTIC se dovedește a fi un partener de încredere pentru oricine caută să mențină igienizarea și sănătatea în diverse medii. Cu produse de calitate și servicii excelente, această companie este alegerea potrivită pentru a vă satisface nevoile de igienă și curățenie. Nu ezitați să luați legătura cu IDEAL SAFE LOGISTIC pentru a afla mai multe detalii și pentru a beneficia de produsele lor de înaltă calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *