Cu bucurie și pasiune, vă prezentăm colecția noastră spectaculoasă de rochii de mireasă stil “Printesa”. ANNE’S BRIDAL este locul ideal pentru viitoarele mirese din București și Timișoara care doresc să strălucească în ziua cea mare.

De ce ar trebui să alegeți o rochie de mireasă stil “Printesa” de la ANNE’S BRIDAL:

Diversitatea Modelelor

Colecția noastră oferă o varietate uluitoare de rochii de mireasă stil “Printesa”. Indiferent dacă preferați o fustă amplă cu dantelă delicată sau o rochie strălucitoare cu aplicații, cu siguranță veți găsi rochia visurilor dumneavoastră în magazinul nostru.

Atentia la Detalii

La ANNE’S BRIDAL, acordăm o atenție meticuloasă fiecărui detaliu al rochiilor noastre. Fiecare rochie este creată cu grijă, de la cusături și dantelă până la broderii și aplicații, asigurându-vă că veți străluci în ziua nunții. Croiul sofisticat al rochiilor “Printesa” pune în evidență talia și silueta, oferindu-vă un aspect fermecător.

Comenzi Personalizate

Dacă nu găsiți exact modelul pe care îl doriți în magazin, vă oferim opțiunea de a comanda o rochie personalizată. Aveți posibilitatea de a adăuga detalii sau de a ajusta designul pentru a crea rochia de vis pe care ați imaginat-o.

Timpul de Producție

Înțelegem că planificarea nunții necesită timp și atenție. La ANNE’S BRIDAL, onorăm comenzile în aproximativ 4-5 luni și jumătate, cu posibilitatea de a adăuga timp suplimentar pentru ajustările dorite (2-3 săptămâni). Astfel, vă asigurăm că veți avea suficient timp pentru a vă pregăti pentru ziua specială.

Voaluri și Accesorii

Magazinul nostru oferă o gamă variată de voaluri și accesorii pentru a completa look-ul dumneavoastră de mireasă. De la voaluri lungi și scurte până la modele cu dantelă și paiete, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a adăuga o notă suplimentară de eleganță.

Date de Contact:

BUCUREȘTI:

TIMIȘOARA:

Vă invităm cu căldură să ne vizitați în magazinele noastre sau să ne contactați pentru a programa o probă și a începe căutarea rochiei de mireasă stil “Printesa” a visurilor dumneavoastră.

La ANNE’S BRIDAL, ne dedicăm să vă ajutăm să transformați ziua nunții voastre într-un eveniment de neuitat și cu adevărat special!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *