În era noastră din ce în ce mai preocupată de protejarea mediului și de nevoia de a găsi surse de energie durabilă, sistemele fotovoltaice devin tot mai relevante. Una dintre companiile de top din acest domeniu este Genway, cu o experiență solidă de peste 30 de ani în industrie.

Istoricul Genway

Genway este o companie cu sediul în România, care s-a dedicat furnizării de sisteme fotovoltaice și a altor servicii conexe, cum ar fi instalații electrice, sisteme de securitate, interfonie, instalații termice și sanitare. Cu o prezență solidă pe piața românească, Genway a devenit un nume de încredere în domeniul energiei solare.

Experiență și Cunoștințe

Cu mai mult de 30 de ani de experiență în domeniul energiei solare, Genway s-a impus ca o sursă de cunoștințe și expertiză în ceea ce privește sistemele fotovoltaice. Compania deține atestate ANRE tip E1 și E2, ceea ce atestă calitatea și competența în domeniul instalărilor fotovoltaice. Acest lucru înseamnă că clienții pot avea încredere că Genway are cunoștințele necesare pentru a furniza soluții eficiente și durabile de producere a energiei solare.

Gama de Servicii

Genway oferă o gamă largă de servicii legate de energie solară, care acoperă instalarea, întreținerea și serviciile de consultanță. Indiferent dacă sunteți o gospodărie sau o întreprindere, Genway vă poate ajuta să vă transformați clădirile în surse de energie verde. De la proiecte mici la proiecte complexe, echipa Genway are experiența și abilitățile necesare pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de energie solară.

Adresa și Programul din Braila

Pentru cei care doresc să afle mai multe sau să intre în contact cu Genway, adresa sediului din Braila este Str. Dorobanti Bl. B14 PARTER. Programul de lucru este de luni până vineri, între orele 9:00 și 17:00. Pentru consultații și instalări, puteți suna la numerele de telefon 0239/69.33.50 și 0724/273.608. Pentru proiecte, contracte și comenzi speciale, sunați la 0724/27.38.62.

Concluzie

Cu o experiență bogată în domeniul energiei solare, Genway se dovedește a fi o alegere de încredere pentru sistemele fotovoltaice de calitate. Cu o gamă largă de servicii și un angajament față de protejarea mediului, Genway vă poate ajuta să profitați de beneficiile energiei solare. Dacă sunteți în căutarea unei soluții eficiente și durabile pentru nevoile dvs. de energie, Genway merită să fie luată în considerare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *