Floarea-soarelui, cunoscută și sub denumirea științifică de Helianthus annuus, este o cultură agricolă emblematică cu un rol vital în agricultura din Tulcea. Înființată în 1996, firma SC ACVILA SRL, cu capital integral românesc, este dedicată cu pasiune producției, prelucrării și comercializării de semințe de floarea-soarelui de cea mai înaltă calitate. În acest articol, vom explora în profunzime această cultură și serviciile pe care această firmă le oferă.

Floarea-Soarelui – Sursa de Prosperitate în Agricultura

Floarea-soarelui este cunoscută pentru frumusețea sa iconică, dar și pentru versatilitatea sa în agricultură. Această cultură anuală s-a bucurat de o popularitate crescândă datorită semințelor sale bogate în ulei și nutrienți esențiali. Aceste semințe sunt folosite într-o gamă largă de produse, inclusiv pentru extragerea uleiului de floarea-soarelui, ca gustare sănătoasă sau în hrana animalelor.

Diversitate în Agricultură

SC ACVILA SRL nu se rezumă doar la producția de semințe de floarea-soarelui. Compania se implică și în cultivarea altor culturi agricole, cum ar fi cereale, leguminoase, plante oleifere și furajere, adaptate condițiilor specifice din zona Tulcea. Această diversitate a culturilor sprijină securitatea alimentară și durabilitatea mediului.

Pesticide de Încredere

Firma noastră oferă pesticide de înaltă calitate la cerere, pentru a proteja culturile și a asigura recolte sănătoase. Acest serviciu ajută agricultorii să gestioneze eficient dăunătorii și bolile care pot afecta culturile lor.

Prelucrare și Ambalare la Standarde Ridicate

Semințele de floarea-soarelui sunt prelucrate și ambalate cu grijă în stația proprie a firmei noastre, asigurându-se astfel calitatea și siguranța produselor noastre, și oferind încredere clienților noștri în achiziționarea acestora.

Semințe Certificate și Garantate

Toate semințele de floarea-soarelui oferite de firma noastră sunt certificate și garantate. Clienții pot fi siguri că vor primi produse de cea mai înaltă calitate.

Consultanță și Informații Utile

Suntem aici pentru a oferi informații și consultanță specializată despre produsele noastre și practicile agricole corespunzătoare. Echipa noastră dedicată vă poate ajuta să luați decizii informate și să vă îndrume în procesul de cultivare și îngrijire a culturilor.

Pentru a intra în contact cu firma noastră sau pentru a afla mai multe, ne puteți găsi la adresa: Tulcea, Macin, str. Viticultori, nr. 1. De asemenea, suntem disponibili la telefon la numărul 0240573181 și la adresa de email sc.acvila.srl@gmail.com. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul nostru web: acvila-seminte.ro.

În concluzie, floarea-soarelui de sămânță este o cultură agricolă remarcabilă și versatilă, iar SC ACVILA SRL se angajează să ofere produse de cea mai înaltă calitate și servicii agricole specializate pentru a sprijini comunitatea agricolă din zona noastră. Cu un portofoliu variat de culturi și servicii, suntem aici pentru a vă ajuta să aveți succes în agricultura voastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *