În inima regiunii Tulcea, din România, se află o companie agricolă dedicată culturii, producției, prelucrării și comercializării semințelor de floarea soarelui. SC ACVILA SRL, înființată în anul 1996, s-a specializat în această cultură impresionantă, oferind o contribuție semnificativă în industria agricolă și alimentară a țării. Haideti să explorăm mai detaliat activitatea lor.

Cultivarea Floarea Soarelui

Cultivarea și producția de floarea soarelui reprezintă un element central al afacerii SC ACVILA SRL. Floarea soarelui, cu numele său științific Helianthus annuus, este o cultură versatilă care poate fi utilizată în diverse industrii, de la industria alimentară până la producția de ulei vegetal.

Producerea și Prelucrarea

Compania nu se limitează doar la cultivare, ci se extinde și în producția și prelucrarea semințelor de floarea soarelui. Această fază este crucială pentru obținerea uleiului de floarea soarelui de înaltă calitate, care este apreciat în bucătărie pentru gustul său bogat și valoarea sa nutritivă. Procesul de prelucrare asigură separarea semințelor de floarea soarelui de restul plantei și obținerea uleiului pur.

Comercializarea Produselor Agricole

SC ACVILA SRL nu se oprește la producția și prelucrarea semințelor de floarea soarelui; ei au, de asemenea, o prezență puternică pe piața comercială. Comercializarea produselor agricole este o etapă crucială pentru a aduce aceste produse de calitate la consumatori. Aceasta include, probabil, distribuția semințelor de floarea soarelui în industria alimentară sau în producția de ulei vegetal.

Contact și Informații Utile

Dacă sunteți interesat să obțineți mai multe informații despre SC ACVILA SRL sau să stabiliți o colaborare, puteți să-i contactați la adresa lor din Tulcea:

Adresa: Tulcea, Măcin, str. Viticultori, nr. 1

Telefon: 0240/573181

Email: sc.acvila.srl@gmail.com

Website: https://acvila-seminte.ro/

Această companie din Tulcea s-a angajat în producerea de semințe de floarea soarelui de înaltă calitate și a devenit un jucător semnificativ în industria agricolă și alimentară a României. Cu o experiență de aproape trei decenii în domeniu, SC ACVILA SRL este o resursă de încredere pentru semințele de floarea soarelui și produsele sale derivate.

În concluzie, cultura de floarea soarelui este vitală pentru agricultura din Tulcea, iar compania SC ACVILA SRL a contribuit semnificativ la această industrie prin cultivarea, producția și prelucrarea semințelor de floarea soarelui. Cu o abordare completă și o prezență solidă pe piață, ei oferă produse agricole de calitate superioară care sunt folosite în industria alimentară și în producția de ulei vegetal. Dacă sunteți în căutarea de produse de înaltă calitate din acest domeniu, nu ezitați să îi contactați pentru mai multe informații.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *