Floarea soarelui (Helianthus annuus) este o cultură agricolă deosebit de valoroasă, cunoscută pentru semințele sale bogate în ulei și utilizările variate în industria alimentară și nu numai. În Tulcea, firma SC ACVILA SRL s-a dedicat producției, prelucrării și comercializării acestor semințe prețioase. Fondată în 1996, compania este un reprezentant de marcă în industria agricolă din zonă.

Istoria și Experiența SC ACVILA SRL

Firma SC ACVILA SRL a început activitatea sa acum peste două decenii, în 1996, și de atunci și-a dezvoltat expertiza în cultivarea, prelucrarea și comercializarea produselor agricole, cu accent pe floarea soarelui de sămânță. Cu un capital integral românesc și o pasiune pentru agricultură, această companie din Tulcea a devenit un pilon al sectorului agricol din regiune.

Diversitate Agricolă în Zona Tulcea

Una dintre caracteristicile notabile ale SC ACVILA SRL este diversitatea culturilor agricole pe care le cultivă pentru consum. În afară de floarea soarelui, firma se implică în producția de cereale, leguminoase, plante oleifere, furajere și alte culturi care se potrivesc condițiilor locale din Tulcea. Acest angajament față de varietatea agricolă reflectă abordarea holistică a companiei în susținerea agriculturii locale și a economiei.

Producție, Prelucrare și Comercializare

SC ACVILA SRL se implică în întreaga lanț de producție a semințelor de floarea soarelui. Compania prelucrează și ambalează semințele în propria sa stație de prelucrare, asigurând astfel calitatea și controlul de la fermă la client. Semințele sunt produse, certificate și garantate, ceea ce oferă încredere fermierilor și industriei alimentare.

Pesticide și Consultanță de Specialitate

Pe lângă producția și prelucrarea semințelor, SC ACVILA SRL oferă, de asemenea, pesticide corespunzătoare la cerere. Acest serviciu este esențial pentru agricultorii care doresc să protejeze culturile lor împotriva dăunătorilor și bolilor. De asemenea, compania furnizează informații și consultanță de specialitate, ajutând astfel fermierii să obțină cele mai bune rezultate din culturile lor.

Contact și Informații de Conectare

Pentru cei interesați să afle mai multe despre SC ACVILA SRL sau să stabilească legături de afaceri, compania poate fi contactată la următoarele date de contact:

Floarea soarelui de sămânță reprezintă o resursă deosebit de valoroasă în agricultură, cu aplicații în producția de ulei, produse alimentare și chiar în industria cosmetică. Cu angajamentul său față de calitate și servicii agricole complete, SC ACVILA SRL contribuie în mod semnificativ la succesul agricultorilor din regiunea Tulcea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *