Despre ACVILA SRL

Firma SC ACVILA SRL, înființată în anul 1996, reprezintă o prezență semnificativă în domeniul agriculturii din Tulcea. Cu sediul social în Macin, str. Viticultori, nr. 1, această companie s-a specializat în cultivarea, producerea, prelucrarea și recoltarea florei soarelui de sămânță. Cu o experiență vastă și un angajament constant față de calitate, ACVILA SRL s-a impus ca un nume de încredere în industria agricolă.

Floarea Soarelui: O Cultură Emblematică

Floarea soarelui (Helianthus annuus) este o cultură emblematică, cunoscută atât pentru frumusețea ei, cât și pentru utilitatea în producția de ulei vegetal. Această plantă rezistentă și ușor de cultivat este bogată în uleiuri esențiale, făcând-o o sursă valoroasă pentru industria alimentară și producția de ulei vegetal.

Procesul de Cultivare și Recoltare

ACVILA SRL a dezvoltat tehnici avansate de cultivare și recoltare pentru a asigura o producție de calitate superioară. Din semănatul inițial până la recoltare, fiecare etapă este atent monitorizată pentru a se asigura că floarea soarelui se dezvoltă în condiții optime. Aceasta include gestionarea adecvată a solului, irigarea eficientă și folosirea de semințe de înaltă calitate.

Procesul de Prelucrare și Comercializare

După recoltare, floarea soarelui este supusă unui proces meticulos de prelucrare la facilitățile ACVILA SRL. Aceasta include curățarea, sortarea și extragerea uleiului din semințe. Procesul de prelucrare se desfășoară sub supravegherea atentă a experților, asigurându-se că produsele finale respectă cele mai înalte standarde de calitate.

Produsele rezultate, de la semințe de floarea soarelui premium la ulei vegetal de înaltă calitate, sunt ulterior distribuite pe piață pentru a satisface cerințele consumatorilor. ACVILA SRL pune accent pe transparență și calitate, ceea ce a consolidat reputația sa în industrie.

Implicarea în Industria Alimentară și a Uleiului Vegetal

ACVILA SRL și-a extins prezența nu doar în producția agricolă, ci și în industria alimentară și în producția de ulei vegetal. Colaborările cu producători și procesatori din aceste sectoare au contribuit la consolidarea poziției firmei pe piață și la diversificarea gamei de produse oferite.

Date de Contact

Pentru mai multe informații despre produsele și serviciile oferite de ACVILA SRL, puteți lua legătura cu echipa lor la:

Concluzie

Floarea soarelui de sămânță este nu doar o cultură agricolă, ci și o oportunitate pentru companii precum ACVILA SRL să prospere în industria alimentară și a uleiului vegetal. Cu o abordare dedicată și pasiune pentru calitate, ACVILA SRL rămâne un jucător de încredere în acest domeniu competitiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *