Iași este un oraș bogat în istorie și cultură, iar fiecare clădire are o poveste de spus. Atunci când vine vorba despre ferestre și uși, Firma UPLUS este un nume de încredere care a servit comunitatea din Iași și din împrejurimi cu soluții profesionale de tâmplărie din PVC și aluminiu timp de un deceniu și jumătate. Această companie dedicată oferă o gamă largă de servicii și produse pentru a vă ajuta să transformați locuința într-un spațiu confortabil și estetic.

Experiență și Profesionalism

Firma UPLUS se remarcă prin experiența sa considerabilă în domeniul tâmplăriei PVC și a aluminiului. Cu peste 15 ani de activitate, aceștia au dezvoltat expertiză în găsirea celor mai bune soluții pentru ferestrele și ușile căminelor clienților lor. Fie că sunteți în căutarea unor ferestre moderne, uși durabile sau alte produse din tâmplărie, UPLUS vă poate ghida în alegerea potrivită.

Gama Variată de Servicii și Produse

UPLUS oferă o gamă diversificată de servicii și produse legate de tâmplărie, inclusiv:

  1. Tâmplărie din PVC sau Aluminiu: Firma oferă soluții de calitate superioară pentru ferestre și uși din PVC sau aluminiu, care asigură izolație termică și fonică excelentă.
  2. Reparații și Reglaje Tâmplărie: Dacă aveți ferestre sau uși existente care necesită reparații sau reglaje, UPLUS vă poate ajuta să le aduceți la starea inițială.
  3. Plase Anti-insecte: Pentru a vă proteja împotriva insectelor nedorite, puteți opta pentru diverse tipuri de plase anti-insecte de calitate.
  4. Sisteme de Umbrire: Firma oferă soluții pentru umbrirea eficientă a ferestrelor și balcoanelor, inclusiv rulouri de exterior, jaluzele și rolete.
  5. Uși Interioare și de Garaj: Aveți o gamă variată de opțiuni pentru uși interioare și de garaj, care pot îmbunătăți aspectul și funcționalitatea locuinței dumneavoastră.
  6. Parchet: UPLUS oferă parchet de calitate, care poate completa designul interior al casei dumneavoastră.
  7. Compartimentări din Sticlă: Pentru un aspect modern și spațiu deschis, compania oferă compartimentări din sticlă.
  8. Balustrade din Sticlă, Inox și Aluminiu: Pentru elemente de siguranță și decor, puteți alege balustrade din sticlă, inox sau aluminiu, sau combinații între aceste materiale.
  9. Placări cu Sticlă Vopsită: Pentru un aspect unic și personalizat, UPLUS oferă servicii de placare cu sticlă vopsită.

Program și Locație

Firma UPLUS are un program de lucru convenabil, de luni până vineri, între orele 08:00 și 18:00, ceea ce înseamnă că puteți contacta echipa lor în timp util pentru a discuta despre proiectul dumneavoastră. Sediul lor social se află în Satul Breazu, pe Strada Neamțului, Nr. 30A.

Contact și Informații Suplimentare

Dacă aveți întrebări sau doriți să aflați mai multe detalii despre serviciile și produsele oferite de UPLUS, nu ezitați să îi contactați la numărul de telefon 0736.18.66.48 sau prin e-mail la adresa consultance@uplus.ro. Echipa lor dedicată este pregătită să vă ofere răspunsuri și soluții pentru nevoile dumneavoastră de tâmplărie.

În concluzie, Firma UPLUS din Iași este o opțiune excelentă pentru cei care caută servicii profesionale de tâmplărie din PVC și aluminiu, precum și alte soluții legate de ferestre și uși. Cu experiență și o gamă variată de produse, aceștia sunt dedicați să vă ajute să transformați locuința într-un spațiu confortabil și estetic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *