Într-o lume în continuă schimbare și evoluție, siguranța clădirilor este o prioritate majoră. În special, gestionarea eficientă a riscurilor legate de incendii este esențială în toate sectoarele industriale și civile. MIMA SMOKE OUT S.R.L. se evidențiază ca un lider în domeniu, oferind soluții inovatoare pentru extragerea fumului prin trape de fum și căldurii. Acest articol explorează pe larg serviciile, experiența și angajamentul companiei MIMA SMOKE OUT în domeniul prevenirii incendiilor.

O Privire Asupra Companiei MIMA SMOKE OUT S.R.L.

Fondată pe baza unei echipe de experți cu o experiență de peste 20 de ani în construcții industriale și civile, MIMA SMOKE OUT S.R.L. și-a consolidat reputația ca furnizor de soluții eficiente și personalizate în domeniul prevenirii incendiilor. Compania se specializează în proiectarea, construcția și întreținerea tehnică a sistemelor NSHEV (Non-Standardized Natural Smoke and Heat Exhaust Ventilators), acoperind astfel sectoare variate ale pieței.

Gama Completă de Servicii

  1. Proiectare Avansată: MIMA SMOKE OUT se remarcă prin abordarea sa proactivă în proiectarea sistemelor de extragere a fumului. Echipa de ingineri dedicată se angajează în colaborarea strânsă cu clienții pentru a oferi soluții personalizate care să îndeplinească cerințele specifice ale fiecărui proiect. Proiectarea avansată ține cont nu doar de normele europene în vigoare, ci și de noile reglementări, asigurând astfel conformitatea cu cele mai ridicate standarde de siguranță.
  2. Construcție și Montaj: MIMA SMOKE OUT gestionează procesul de construcție și montaj cu profesionalism și eficiență. Echipa tehnică, experimentată în construcții industriale și civile, asigură implementarea precisă a sistemelor NSHEV, garantând funcționalitatea și durabilitatea acestora.
  3. Renovare și Actualizare: Compania oferă servicii de constatare a proiectelor și/sau sistemelor vechi de apărare împotriva incendiilor, pregătindu-le pentru renovare conform noilor reglementări. Această abordare reflectă angajamentul MIMA SMOKE OUT față de modernizarea continuă a soluțiilor de prevenire a incendiilor.
  4. Servicii de Întreținere Anuală Obligatorie: În conformitate cu standardele europene, MIMA SMOKE OUT oferă servicii de întreținere anuală conform prevederilor art. 10.2 din standardul european EN 12101-2 și conform Normativului de siguranță la foc a construcțiilor” P118-99. Această practică asigură funcționarea optimă a sistemelor NSHEV pe termen lung.

Locații și Date de Contact

  1. Punct de Lucru (Producție): Strada Pădurii nr. 14, Chitila, jud. Ilfov.
  2. Punct de Lucru: Autostrada A1 – km 80 Pitesti- Bucuresti, Com. Ratesti – Jud Arges.
  3. Contact:
  4. Website: https://www.mima-trapefum.ro

Concluzie: Siguranță Prin Inovație

MIMA SMOKE OUT S.R.L. se impune ca o prezență semnificativă în industria prevenirii incendiilor, oferind nu doar produse de calitate, ci și soluții inovatoare adaptate nevoilor specifice ale fiecărui proiect. Echipa sa experimentată, angajamentul față de conformitatea cu normele europene și serviciile complete, de la proiectare la întreținere, îi plasează în fruntea furnizorilor de soluții de extragere a fumului prin trape de fum și căldurii.

Pentru clienții care caută parteneri de încredere în prevenirea incendiilor, MIMA SMOKE OUT S.R.L. reprezintă o alegere strategică. Cu o viziune orientată către inovație și siguranță, compania continuă să își consolideze poziția în piață, oferind soluții avansate și sustenabile pentru un mediu mai sigur și mai protejat împotriva riscului de incendiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *