Pitesti, un oraș plin de viață din România, este cunoscut pentru multe lucruri, dar unul dintre aspectele sale cele mai delicioase este oferta variată de mâncare. În acest context, Pizzeria Sapori Italia se remarcă cu opțiunile sale autentice de pizza și mâncăruri italiene care pot fi livrate la ușa dumneavoastră. Aici, veți găsi două locații convenabile și un meniu generos care să vă satisfacă pofta de pizza și multe altele.

Locații și Contact

Pizzeria Sapori Italia operează la două adrese în Pitesti:

  1. Auchan Bradu, Argeș, Pitesti
    • Adresă: Auchan Bradu, Argeș, Pitesti
    • Telefon: 0786 644 430
  2. Calea Craiovei nr 109, Argeș, Pitesti
    • Adresă: Calea Craiovei nr 109, Argeș, Pitesti
    • Telefon: 0770 864 679

Cu două locații pentru a vă deservi, aveți opțiunea de a alege cea mai apropiată de locuința dumneavoastră.

Meniu Delicios

Una dintre caracteristicile remarcabile ale Pizzeria Sapori Italia este varietatea sa de pizza. Puteți alege dimensiuni diferite pentru pizza dvs., în funcție de pofta și numărul de persoane care vor savura această delicatesă italiană. Dimensiunile disponibile sunt: 32 cm, 40 cm și 60 cm. Alegeți dimensiunea care vi se potrivește cel mai bine.

Pe lângă pizza, Pizzeria Sapori Italia oferă și alte preparate italiene pentru a satisface diverse gusturi. Puteți opta pentru Ciabatta, Sandwichuri, Paste sau Salate. Acest meniu variat vă permite să vă bucurați de o gamă largă de arome italiene autentice.

Comandă ușoară

Pentru a comanda de la Pizzeria Sapori Italia, puteți vizita site-ul lor oficial: Pizzeria Sapori Italia. Site-ul este ușor de navigat și vă oferă toate detaliile de care aveți nevoie pentru a face o comandă, inclusiv meniul complet și opțiunile de livrare.

Dacă doriți o experiență autentică de pizza italiană în confortul casei dumneavoastră sau dacă sunteți în căutarea unor preparate italiene delicioase, Pizzeria Sapori Italia din Pitesti este o alegere excelentă. Cu livrare la domiciliu și două locații convenabile, această pizzerie vă aduce gustul autentic al Italiei la ușa dumneavoastră. Buon appetito!

Așteptăm cu nerăbdare să încercați aceste delicii italiene și să vă bucurați de o experiență culinară autentică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *