In mijlocul vietii agitate a Bucurestiului, pe Strada Stolnicului, Nr. 6-10, Pp 3, Sector 1, se gaseste un centru medical dedicat in intregime sanatatii femeilor. Cabinetul de Ginecologie condus de Dr. Florina Olteiu este un punct de referinta in ceea ce priveste expertiza si serviciile de cea mai inalta calitate in domeniul sanatatii reproductive.

Diversitatea si Profesionalismul Serviciilor

Echipa noastra se concentreaza asupra oferirii unei palete complete de servicii ginecologice, personalizate pentru a raspunde nevoilor individuale ale fiecarei paciente. Suntem specializati in consultanta obstetricala, monitorizarea sarcinilor, interventii chirurgicale si tehnici de reproducere asistata, asigurand ingrijire de cea mai inalta calitate si expertiza medicala.

Consultatii Obstetricale

Expertiza noastra in obstetrica acopera monitorizarea atenta a sarcinilor, oferind sprijin continuu si indrumare pe parcursul acestei calatorii speciale. Echipa condusa de Dr. Florina Olteiu ofera asistenta medicala calitativa pe intreaga durata a sarcinii, la nastere si in perioada postpartum.

Interventii Chirurgicale

Dispunem de o gama variata de interventii chirurgicale, inclusiv histeroscopii, laparoscopii, proceduri deschise si pe cale vaginala, nasteri vaginale si cezariene. Colaboram cu spitale prestigioase precum CF2, Regina Maria, Sanador, MedLife si Medicover pentru a oferi tratamente chirurgicale personalizate.

Consultatii Ginecologice de Incredere

Examinarile ginecologice sunt efectuate cu profesionalism si empatie, acoperind atat aspectele interne, cat si externe, pentru a asigura o ingrijire detaliata si personalizata.

Consultatii de Infertilitate si Tehnologii Avansate

Suntem constienti de complexitatea si sensibilitatea problemelor legate de infertilitate. De aceea, oferim consultatii specializate si proceduri precum ecografii genitale sau obstetricale, colposcopii si proceduri de reproducere asistata, inclusiv inseminari, FIV si alte tehnici inovatoare, pentru a sprijini cuplurile care isi doresc sa devina parinti.

Tratamente Avansate pentru Bunastarea Vaginala

In cadrul cabinetului, punem la dispozitie tratamente pentru rejuvenarea vaginala, cum ar fi terapia cu laser si injectii cu acid hialuronic vaginal, pentru a oferi confort si a contribui la sanatatea si starea de bine a pacientelor noastre. De asemenea, realizam proceduri de labioplastie pentru a oferi solutii personalizate, adaptate cerintelor si nevoilor individuale.

Contact si Programari

Pentru a beneficia de serviciile noastre sau pentru a obtine informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0722440266. Cabinetul nostru are program Luni, Miercuri si Joi, intre orele 14:00 si 19:00.

Echipa Cabinetului de Ginecologie din Bucuresti, sub conducerea Dr. Florina Olteiu, este pregatita sa ofere expertiza, empatie si profesionalism pentru a va oferi cea mai buna ingrijire in domeniul sanatatii reproductive. Cu specializarea noastra in servicii variate si utilizarea tehnologiei de ultima ora, ne angajam sa fim o sursa de incredere pentru ingrijirea femeilor din Bucuresti si din intreaga tara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *