De-a lungul istoriei, omenirea a căutat modalități de a exploata și valorifica sursa gratuită și neepuizabilă de energie, soarele. Acest interes pentru energia solară a evoluat în timp, ajungând la sistemele fotovoltaice moderne, o soluție sustenabilă pentru necesitățile noastre de electricitate. În acest context, firma Genway, cu o prezență de peste 30 de ani în domeniul instalațiilor electrice și a altor servicii conexe, a devenit un partener de încredere pentru implementarea sistemelor fotovoltaice de ultimă generație.

Istoria Genway începe în 1991, în Ramnicu Valcea, sub numele de Electro-Service, concentrându-se inițial pe reparații de produse electronice. Cu trecerea timpului, firma și-a dezvoltat reputația ca un pionier în domeniul inovației, adaptându-se la noile tehnologii și provocări. Astăzi, Genway oferă o gamă completă de servicii, inclusiv instalații electrice, sisteme de securitate, interfonie, instalații termice și sanitare, și în special, sisteme fotovoltaice.

Cu atestate ANRE tip E1 și E2, Genway este calificată să implementeze și să instaleze sisteme fotovoltaice în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. Sistemele fotovoltaice transformă lumina solară în electricitate, oferind o sursă de energie curată și sustenabilă. Această formă de energie a evoluat semnificativ de-a lungul anilor, de la primele panouri solare până la tehnologiile avansate actuale.

Genway este dedicată aducerii acestei inovații tehnologice în beneficiul clienților săi. De-a lungul anilor, compania a demonstrat un angajament puternic pentru inovație în toate aspectele activităților sale, de la produse și procese de muncă la relații interpersonale și comunicare. Acesta este motivul pentru care Genway a devenit un partener de încredere pentru implementarea sistemelor fotovoltaice de ultimă generație.

Contactați-ne pentru a afla cum Genway vă poate ajuta să vă tranformați casa sau afacerea într-un loc alimentat de energia soarelui, contribuind la protejarea mediului înconjurător și economisirea costurilor cu energie pe termen lung.

Pentru mai multe informații și pentru a discuta despre proiectele dvs., ne puteți contacta la:

Cu Genway, viitorul este verde și plin de energie solară!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *