Clinica Nordestetica din București, sub îndrumarea Dr. Sorin Parasca, vă oferă oportunitatea de a vă descoperi adevărata frumusețe și a vă recâștiga încrederea în propria aparență.

Cunoașteți-l pe Dr. Sorin Parasca

Cu o carieră solidă în chirurgia estetică și o educație de prestigiu de la Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, Dr. Sorin Parasca a devenit un nume recunoscut în domeniu. Medic primar la Clinica Nordestetica și șef de clinică la Spitalul Clinic de Urgență de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri, el aduce o pasiune pentru învățare și este activ implicat în pregătirea medicilor rezidenți. Cu apartenența sa la Asociația Chirurgilor Plastici din România și la Societatea Română de Chirurgie Estetică, Dr. Parasca aduce expertiză și încredere în domeniul chirurgiei estetice.

Proceduri Variate pentru Frumusețe

Clinica Nordestetica oferă o gamă cuprinzătoare de proceduri de chirurgie estetică pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de frumusețe. Acestea includ:

  1. Chirurgia feței: O gamă variată de proceduri, precum rinoplastie, otoplastie, lifting facial, blefaroplastie și marirea buzelor.
  2. Chirurgia sânului: Opțiuni, inclusiv implanturi mamare din silicon, ridicarea și micșorarea sânului, mamoplastie de augmentare secundară, marirea sânilor și tratamentul ginecomastiei.
  3. Chirurgia siluetei: Proceduri cum ar fi lipoaspirația, abdominoplastia, brahioplastia, remodelare corporală după pierderea semnificativă în greutate și marirea feselor cu implante sau lipofilling.
  4. Intervenții non-chirurgicale: Tratamente non-invazive, inclusiv injecția de toxina botulinică și umplerea ridurilor.

Prețuri Atractive pentru Frumusețe

Clinica Nordestetica și Dr. Sorin Parasca oferă servicii de înaltă calitate la prețuri competitive. Exemple de tarife pentru proceduri includ:

Contact

Pentru a programa o consultație sau pentru a obține mai multe informații, vă rugăm să contactați Dr. Sorin Parasca prin intermediul următoarelor coordonate:

Alegând să colaborați cu Dr. Sorin Parasca și echipa sa de specialiști, vă asigurați că sunteți pe calea transformării și îmbunătățirii frumuseții dumneavoastră.

Cu Clinica Nordestetica, fiecare pas aduce mai aproape redescoperirea frumuseții autentice și a încrederii în propria voastră aparență.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *