București, România – Când aspirați să vă reinventați și să descoperiți frumusețea personală într-un mediu de încredere, Dr. Sorin Parasca este numele de top în chirurgia estetică din București, un artist în transformarea viselor în realitate.

Credențiale Excepționale

Cu ani de experiență și calificări de elită, Dr. Sorin Parasca este membru al Asociației Chirurgilor Plastici din România și al Societății Române de Chirurgie Estetică. Deține poziții cheie la Clinica Nordestetica și la Spitalul Clinic de Urgență de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri, contribuind la pregătirea viitoarelor generații de medici rezidenți și garantând calitate și siguranță în chirurgia estetică.

Frumusețe Personalizată

Dr. Parasca oferă o gamă largă de servicii personalizate, care acoperă intervenții de la chirurgia feței și sânului la proceduri non-invazive. Fiecare procedură este abordată cu meticulozitate și cu scopul de a evidenția frumusețea naturală. Cu măiestrie și experiență, el corectează imperfecțiunile, îmbunătățește aspectul și redă încrederea pacienților.

Valoare și Accesibilitate

Dr. Sorin Parasca înțelege că chirurgia estetică poate fi o investiție semnificativă. Tarifele sale încep de la 200-300 EURO pentru proceduri precum umplerea ridurilor și pot ajunge până la 4000 EURO pentru implanturi de fese, oferind o valoare reală pentru fiecare euro investit în frumusețea și încredere personală.

Cum Să Luați Legătura și Să Programați Consultații

Clinica Nordestetica este situată pe strada Daniel Ciugureanu nr. 24A, în centrul Bucureștiului. Pentru mai multe informații și pentru a programa consultații, Dr. Parasca poate fi contactat prin email la adresa office@clinica-estetica.ro sau prin telefon la numărul 0723 513 914. Detalii suplimentare despre experiența și serviciile sale sunt disponibile pe site-ul oficial al clinicii, http://www.nordestetica.ro, și pe site-ul personal al doctorului, drsorinparasca.ro.

Cu Dr. Sorin Parasca, vă puteți aștepta la o transformare sigură, personalizată și de încredere care va scoate în evidență frumusețea și va restabili încrederea în sine. Alegeți să colaborați cu un adevărat sculptor al frumuseții – Dr. Sorin Parasca – pentru a redescoperi frumusețea personală și a vă amplifica încrederea în sine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *