În lumea medicală din România, Dr. Sorin Parasca este cunoscut drept unul dintre cei mai renumiți chirurgi esteticieni din București. Cu o experiență vastă și o reputație impresionantă în domeniul chirurgiei estetice, Dr. Parasca a oferit servicii de calitate și rezultate remarcabile pacienților săi de-a lungul a peste două decenii de practică.

Experiență de Peste 20 de Ani

Cu peste 20 de ani de experiență în chirurgia estetică, Dr. Sorin Parasca s-a specializat într-o gamă variată de proceduri chirurgicale estetice. Aceasta include intervenții precum rinoplastia, lifting-ul facial, augmentarea sânilor și liposucția. Experiența sa bogată și competența în domeniu au fost recunoscute și apreciate de numeroși pacienți care au beneficiat de serviciile sale de înaltă calitate.

Clinica “Nordestetica”

În ultimii 7 ani, Dr. Sorin Parasca a desfășurat activitatea sa în cadrul prestigioasei clinici “Nordestetica” din București. Această clinică se află pe strada Daniel Ciugureanu, numărul 24A, în sectorul 1 al capitalei României. Clinica “Nordestetica” este cunoscută pentru standardele ridicate de calitate și echipa medicală experimentată și dedicată, iar prezența Dr. Sorin Parasca în cadrul acestei instituții a adus un plus de expertiză și încredere.

Contact

Cu acces la cele mai recente tehnologii și tratamente, Dr. Sorin Parasca și echipa sa de specialiști oferă pacienților o gamă completă de soluții personalizate pentru a le ajuta să atingă obiectivele lor estetice. De la consultația inițială până la perioada postoperatorie, Dr. Parasca și echipa sa oferă o atenție deosebită nevoilor și dorințelor fiecărui pacient.

Este important de menționat că orice procedură chirurgicală estetică implică riscuri și necesită o decizie bine informată din partea pacientului. Înainte de a decide să urmați o procedură de chirurgie estetică, este esențial să consultați un medic cu experiență și să discutați cu atenție toate aspectele implicate în tratament.

În concluzie, Dr. Sorin Parasca este un chirurg estetic cu o carieră distinsă și o reputație solidă în București. Cu o experiență vastă și un portofoliu variat de proceduri estetice, el oferă servicii de calitate în cadrul clinicii “Nordestetica”. Cu consultul și îndrumarea sa, pacienții pot urma proceduri chirurgicale estetice cu încredere, știind că sunt în mâinile unui profesionist cu experiență și înaltă calificare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *