Provence, regiunea fermecătoare din sud-estul Franței, este o destinație în care istoria, cultura și peisajele pitorești se împletesc armonios. În colaborare cu TOTAL REISEN & JAGD, vă prezentăm un ghid detaliat pentru circuite turistice în Provence, evidențiind cele 10 locuri de vizitat, deliciile locale de savurat și unde să găsiți suveniruri autentice.

Provence în Detaliu: Cele 10 Atracții de Top

  1. Câmpurile de Lavandă din Valensole: În perioada iunie-iulie, câmpurile de lavandă oferă un spectacol colorat și parfumat, un adevărat deliciu vizual și olfactiv.
  2. Orașul Avignon și Palatul Papal: Avignon este faimos pentru Palatul Papal, o capodoperă gotică care ilustrează istoria medievală a regiunii.
  3. Gorges du Verdon: Cunoscut și sub numele de “Grand Canyon-ul Europei,” acest defileu impresionant oferă peisaje deosebite și oportunități pentru activități în aer liber.
  4. Aix-en-Provence: Un oraș elegant, cu piețe pitorești, străduțe înguste și fântâni arteziene, oferind o atmosferă plină de rafinament.
  5. Abbazia Senanque: O mănăstire cisterciană din secolul XII, înconjurată de câmpuri de lavandă, oferind un cadru liniștit și autentic.
  6. Roussillon și Carriere de Lumières: Roussillon impresionează cu formațiunile sale geologice și satul său colorat, iar Carriere de Lumières aduce arta la viață într-o fostă carieră de ocru.
  7. Marché Provençal în Apt: Un târg local vibrant, unde puteți gusta specialitățile locale, de la măsline și lavandă la produsele proaspete ale pieței.
  8. Muzeul Calisson și Fabrica de Săpun de la Marseille: Aflați secretele producției de calisson, un deliciu dulce provenind din Provence, și descoperiți procesul tradițional de fabricare a săpunului de la Marseille.
  9. Vila Ephrussi de Rothschild în Saint-Jean-Cap-Ferrat: O bijuterie arhitecturală într-un cadru idilic, cu grădini frumoase și vederi panoramice.
  10. Satul Gordes: Un sat medieval pitoresc situat pe o colină, cu străduțe pietruite și clădiri de piatră, oferind priveliști deosebite asupra regiunii.

Deliciile Provence: Bucătăria și Vinurile

În timpul circuitelor turistice, nu ratați:

Suveniruri Autentice: Păstrați Amintirea Experienței Dvs.

Pentru a lua cu dvs. o bucată din Provence, explorați:

Contactează-ne pentru a Planifica Călătoria Ta în Provence

TOTAL REISEN & JAGD vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să vă planificați călătoria în Provence. Pentru rezervări și informații suplimentare, sunați la 40.21.210.22.42 sau trimiteți un e-mail la sediutotal@yahoo.com. Ne aflăm la adresa Sos Stefan cel Mare, nr 36, bl 30B, parter, sector 2, București, iar programul nostru de lucru este de luni până vineri între 09:00-17:00. Vă invităm să ne contactați și să transformăm călătoria dvs. în Provence într-o experiență de neuitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *