Bucureștiul, un oraș în continuă dezvoltare, găzduiește una dintre cele mai promițătoare zone rezidențiale – Theodor Pallady. Și în mijlocul acestei creșteri exponențiale, strălucește Ansamblul Titan 4 Residence, oferind o oportunitate de neegalat pentru cei care caută să-și redefinească standardul de viață.

Eleganță și Confort într-un Singur Loc

Ansamblul Titan 4 Residence se remarcă prin două proiecte finalizate, situate pe strada Gura Calitei nr. 82-88 și pe strada Gura Putnei nr. 32, 34-44. Aceste locuințe desăvârșite redau perfect echilibrul dintre funcționalitate și eleganță.

Indiferent de preferințele tale, Ansamblul Titan 4 Residence oferă variate tipuri de locuințe, precum garsoniere, apartamente tip studio, apartamente cu 2 camere sau apartamente cu 3 camere. Alegerea este a ta, iar fiecare opțiune reflectă atenția la detalii și designul de calitate.

Prețuri Accesibile pentru O Calitate de Top

Una dintre cele mai mari provocări atunci când cauți o locuință nouă este găsirea echilibrului între calitate și preț. Ansamblul Titan 4 Residence îți face această alegere ușoară, cu prețuri cuprinse între 58.000€ și 111.400€.

Indiferent dacă ești în căutarea unui prim cămin sau dorești să faci upgrade la o locuință mai mare, ansamblul nostru oferă variate opțiuni pentru toate bugetele.

Locație Ideală pentru Un Stil de Viață Modern

Theodor Pallady este o zonă în plină ascensiune și dezvoltare, ceea ce înseamnă că vei beneficia de toate facilitățile și serviciile de care ai nevoie. Cu acces ușor la magazine, restaurante, parcuri și școli, vei trăi într-un mediu prietenos și convenabil.

Contactează-ne Acum

Dacă ești gata să faci pasul către o viață mai bună, nu ezita să ne contactezi. Echipa noastră de vânzări se află la dispoziția ta la biroul nostru de vânzări, situat pe Drumul Gura Calitei nr. 158, Corp 1, parter, ap.4, interfon 04. Poți să ne suni la numerele de telefon 0775 355 245 și 0773 936 561 sau să ne trimiți un e-mail la adresa vanzari@titan4residence.ro.

De asemenea, poți să explorezi mai multe detalii și să descoperi mai multe despre Ansamblul Titan 4 Residence pe site-ul nostru web aici.

Alege să trăiești în stil și confort. Alege Ansamblul Titan 4 Residence pentru noul tău cămin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *