Călătoriți în inima țării Soarelui Răsare cu TOTAL REISEN & JAGD și explorați cele 10 destinații remarcabile ce definesc frumusețea și cultura Japoniei. De la temple mărețe la orașe futuriste și gastronomie deosebită, această călătorie este o experiență completă. Află ce trebuie să vezi, să savurezi și să aduci acasă din această țară plină de tradiție și inovație.

Japonia în Detaliu: Cele 10 Atracții de Top

  1. Tokyo – Orașul Modern: Explorează agitatul oraș Tokyo, cu cartiere vibrante precum Shibuya și Shinjuku, și nu rata Turnul Tokyo Skytree pentru priveliști spectaculoase.
  2. Kyoto – Orașul Tempelorn: Pătrunde în inima tradiției japoneze cu cele peste 2.000 de temple și grădini frumoase din Kyoto. Fushimi Inari Taisha și Kinkaku-ji sunt imperdabile.
  3. Nara – Orașul Căprioarelor: Întâlnește căprioarele sacre ce colindă parcurile din Nara, iar Templul Todai-ji, cu statuia lui Buddha imensă, este o comoară culturală.
  4. Hiroshima – Povestea Reînvierii: Descoperă Memorialul Păcii și Insula Miyajima cu celebrul său Torii plutitor în apă.
  5. Osaka – Culinară și Distracție: Bucură-te de gastronomia din Osaka, de la takoyaki la street food-ul din cartierul Dotonbori. Vizitează și Castelul Osaka pentru o doză de istorie.
  6. Hokkaido – Peisaje Ieșite din Poveste: Experimentează frumusețea naturală a insulei Hokkaido, de la lacurile vulcanice la stațiunile de schi.
  7. Mount Fuji – Simbolul Japoniei: Călătorește în zona Mont Fuji, o icoană culturală, și explorează Cinci Lacuri pentru priveliști picturale.
  8. Kanazawa – Grădinile Kenrokuen: Descoperă grădinile Kenrokuen și cartierul samurailor Nagamachi pentru o incursiune în istoria și estetica japoneză.
  9. Takayama – Experiența Tradițională: Plimbă-te prin districtele istorice și piețele tradiționale ale orașului Takayama pentru a simți autenticitatea japoneză.
  10. Kyushu – Natură și Bucătărie Exotică: Explorează insula Kyushu pentru izvoarele termale din Beppu și gastronomia locală, cu accent pe preparatele cu peste.

Deliciile Japoniei: Bucătăria și Suvenirurile

În timpul călătoriei, experimentează:

Suvenirurile perfecte includ:

Contactează-ne pentru a-ți Planifica Călătoria în Japonia

Echipa TOTAL REISEN & JAGD este la dispoziția ta pentru a transforma această călătorie în realitate. Pentru rezervări și detalii suplimentare, sună la 40.21.210.22.42 sau scrie la sediutotal@yahoo.com. Te așteptăm cu entuziasm la adresa Sos Stefan cel Mare, nr 36, bl 30B, parter, sector 2, București, în intervalul 09:00-17:00, de luni până vineri. Descoperă farmecul și diversitatea Japoniei cu TOTAL REISEN & JAGD!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *