Agricultura reprezintă o componentă esențială a economiei României, iar utilajele agricole joacă un rol vital în procesul de producție agricolă. Pentru a asigura o performanță optimă și o durată de viață lungă pentru aceste utilaje, întreținerea adecvată, inclusiv utilizarea filtrelor și a uleiurilor potrivite, este esențială. În Constanța, firma CLAR AMARO SRL se remarcă ca un partener de încredere, oferind o gamă variată de produse și servicii de înaltă calitate pentru utilajele agricole.

Despre CLAR AMARO SRL

Firma CLAR AMARO SRL a fost înființată în anul 2017 și s-a specializat în distribuția de lubrifianți auto și industriali, acumulatori, filtre auto și industriale, anvelope AD Blue, antigel și piese pentru utilaje agricole și de construcții. Sediul companiei se află în comuna Cumpana, județul Constanța, pe Strada George Bacovia nr. 52. Misiunea CLAR AMARO SRL este de a oferi clienților produse de înaltă calitate și servicii excelente pentru a-și menține utilajele agricole în cea mai bună formă posibilă.

Filtre de Înaltă Calitate

Filtrele reprezintă o componentă vitală în funcționarea corespunzătoare a utilajelor agricole. Acestea ajută la eliminarea impurităților și particulelor străine din ulei și carburant, asigurându-se că motorul funcționează la parametri optimi și că riscul de deteriorare este minimizat. CLAR AMARO SRL oferă o gamă variată de filtre auto și industriale de înaltă calitate, adaptate pentru diferite tipuri de utilaje agricole.

Uleiuri pentru Performanță Maximă

Alegerea uleiului potrivit este la fel de importantă pentru motorul utilajelor agricole precum este sângele pentru organism. Un ulei de calitate asigură performanța motorului și protejează împotriva uzurii și coroziunii. CLAR AMARO SRL pune la dispoziție o gamă variată de uleiuri auto și industriale, special formulate pentru a rezista în condiții de lucru dificile și pentru a prelungi durata de viață a motorului.

Contact și Comandă

Pentru a comanda filtre și uleiuri pentru utilaje agricole în Constanța, puteți contacta CLAR AMARO SRL la numerele de telefon 0731646922 și 0742612113 sau prin e-mail la adresa adblueconstanta@gmail.com. De asemenea, puteți accesa site-ul web al companiei la adresa https://adblueconstanta.ro/ pentru a obține mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite.

CLAR AMARO SRL reprezintă partenerul de încredere pentru agricultorii și operatorii din industria construcțiilor care doresc să își mențină utilajele în cea mai bună formă posibilă. Cu o gamă variată de produse de înaltă calitate și un accent pe servicii de calitate, CLAR AMARO SRL este alegerea potrivită pentru filtre și uleiuri pentru utilaje agricole în Constanța. Alegând produsele și serviciile lor, vă asigurați că utilajele dvs. agricole vor funcționa la parametri optimi și vor avea o durată de viață extinsă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *