În lumea construcțiilor, impermeabilizarea betonului este un aspect crucial pentru durabilitatea și longevitatea structurilor. Pentru a aborda această problemă, firma HYDROISOL a dezvoltat un produs revoluționar: cimentul hidroizolant pe bază de ciment.

Originea Cristalului Rus pentru Impermeabilizare

Această tehnologie de vârf a fost creată la Universitatea Tehnică Ural a Academiei Ruse de Științe și se bazează pe un cristal de origine rusă. Acest cristal produce un material de impermeabilizare unic, care are potențialul de a revoluționa industria construcțiilor.

Cum Funcționează Cimentul Hidroizolant HYDROISOL

Cimentul hidroizolant HYDROISOL oferă o soluție de impermeabilizare definitivă în construcții prin abordarea a două aspecte cheie:

  1. Umplerea fisurilor capilare: Acest material inovator pătrunde adânc în structura betonului, umplând fisurile capilare existente. Astfel, se elimină punctele vulnerabile unde apa poate penetra.
  2. Spații capilare: Cimentul conține cristale insolubile în apă, care acționează ca bariere adiționale împotriva pătrunderii apei în structura betonului.

Aditiv pentru Beton

Un alt avantaj major al cimentului hidroizolant HYDROISOL este că poate fi adăugat în amestecul de beton ca aditiv. Acest lucru înseamnă că impermeabilizarea poate fi integrată în procesul de construcție, asigurând o protecție la nivelul fundațiilor, acoperișurilor, teraselor, parcajelor, piscinelor și rezervoarelor de apă încă de la început.

Distribuție Extinsă

Compania NOTERSON Yalıtım ve Kimya A.Ş a obținut recent distribuția generală a mărcii HYDROISOL în Turcia, Europa și Orientul Mijlociu. Aceasta a devenit misiunea lor să ofere clienților din aceste regiuni servicii de inginerie și furnizare de produse de cea mai înaltă calitate.

Contact

Pentru mai multe informații despre cimentul hidroizolant HYDROISOL și produsele asociate, puteți lua legătura cu NOTERSON Yalıtım ve Kimya A.Ş folosind următoarele date de contact:

În concluzie, cimentul hidroizolant HYDROISOL reprezintă o soluție inovatoare și durabilă pentru impermeabilizarea betonului în construcții, și poate contribui semnificativ la extinderea duratei de viață a structurilor construite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *